2777
2789
عنوان

دخترا شما جاي من بودين چيكار ميكردين؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 246 پست
چه پزي عزيزم پز مجازي خيلي خنده داره من تو اجتماع هم پز نميدم چه برسه به اينجا كه ماهي يبارم نميام&n ...

ماهی ۸ میلیون ی خرج متوسط هست  خیلی ها رو دیدم بیشتر از این حرفها خرج میکنن باهاشون بیرون میریم شاید ۱ تا ۲ تومن فقط برای تفریح خرج میکنن 

ولی خیلی ها با خیلی کمتر از اینها زندگی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت خدا زیاد کنه و ب همه ما هم بده ان شاالله هم سلامتی هم پول و آرامش و آسایش

کاش اینایی ک مد نظرمن ان شاالله معجزه بشه و مشکلات مالیشون حل بشه ان شاالله ب زودی زود

خدا برا همه درست کنه ان شاالله

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

سلام 

این تاپیکتون اتفاقی دیدم  

یه چندتا سوال در مورد شغل همسرتون داشتم 

ایشون ایران درس خوندن ؟؟ 

وتو ایران وکالت می کنند؟؟

خودم دانشجویی حقوقم هنوز دو دلم برای انتخاب این رشتم .

ممنون میشم جوابم رو بدید

چرا شماها اينجوري هستين دارم از حرفهاتون شاخ در ميارم البته شايد دروغ زياد شنيدين ولي من دروغ نميگم ...

خانمي من حرفات كاملا باور دارم متاسفانه تعدادي حق دارند باور نكنن چون زندگي در ايران سخت تر از اوني هست كه همه بدونن

و به نظرم معقول ٢٤ تومان سه ماه مخصوصا وقتي همسر هم ازت دور باشه ناخوداگاه يا از روي نياز يا دلتنگي بيشتر ولخرجي ميشه

من خودم ميانگين ماهي ٨_٩هزينه دارم كه البته در مقابل هزينه اونطرف بسيار ناچيزه 

ولي هميشه سعي ميكنم مراقب خرج كردنم باشم هميشه هم كم ميارم 

شما در واقع ماهي ٧٠٠ ،٨٠٠ دلار خرج كردي كه هزينه يكبار macy’s رفته

پس نوش خودت و بيبي جون