2777
2789
عنوان

دخترا شما جاي من بودين چيكار ميكردين؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 246 پست
ما دیگه تو نی نی سایت افعی شدیم میدونی یعنی چی😂😂😂 بعدم اگه حرفات راست باشه داری بعضیارو غصه میدی ...

اي بابا يه سوال كردم لطفا انقدر ناراحتم نكن برو از تاپيك اگه دوست نداري عزيزم لطفاااااا مجبور نيستي وارد جايي بشي كه اعصابت خراب ميشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا دوستمون توهم زده بنده خدا....پولدارشم خرج خورد و خوراکش 24 میلیون نمیشه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
دكتر پوست و مو ٨ جلسه مزوتراپي و پيلينگ ، سوپر ماركت هر دو روز در ميان هر دفعه نزديك ٣٠٠ به بالا برن ...

دکتر پوست حتی تا ۵ / ۶تومنم خرج کرده باشی به,نظرماوکیه. 

ولی مگه چقدر واسه دخترت اسباب بازی خریدی که میگی هر دفعه? مگر اینکه بخوای سیسمونی بخری یه جورایی که اون بحثش جداست.

ببین منم مامانم وقتی میاد ایران از صبح تا شب بیرونه با آژانس, اصلا هم غذا درست نمیکنه فقط از بیرون میگیره. خرجشون به شدددددت بالاست. ۴نفر هم هستن اما سه ماه ۲۴ تومن?

نمیدونم! شوهرت شاید چیزی نگه

بخدا نزديك خونه ما خيليييييي قيمتهاش فرق ميكنه من ميرم تجريش كه ارزونتر بشه 

نمیدونم🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

احتمالا وسعت رسیده اینجوری خرج کردی 

من شوهرم کارت یارانه روبهم داده ماهی 230تومن بعد تمام قبض هاروهم باید پرداخت کنم خرج پوشاک بچه هام هم بکنم وقتی هم میگم کمه میگه کارت روبهم بده خودم قبض هارومیپردازم 

هرکسی تویه شرایطی هست وهمین جوری هم خودش رووفق میده

برای سلامتی دخترم دعاکنید
اي بابا يه سوال كردم لطفا انقدر ناراحتم نكن برو از تاپيك اگه دوست نداري عزيزم لطفاااااا مجبور نيستي ...

من آرومم 

اتفاقا حالمو خوب کرد اینجا

الان میخام دوستامم صدا کنم😁😂

@yaas1392 خواهر جات اینجا خعلی خالیه😁😉سامانتا جدید😁

@___keep__calm____  برادر بیا اینجا 😁

@شیطونکی جووونم بیا😍😁

وات د فاز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😶

😏😏😏😏 تو فازت چیه ی بار گفتی میخوایم بریم خارج من نمیرم ی بار دوماه پیش گفتی شوهرم رفت تازه الان میگی سه ماهه نیست درسته اینجا مجازیه ولی خالی بندی نه تا این حد😏😏

اسی یعنی تو هرروز تو این سه ماه ب بیرونو خرید بودی؟؟؟؟

اخه ۲۴ میلیون خیلی زیاده اونم برای یک خانوم و یک بچه فسقلی

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           
دکتر پوست حتی تا ۵ / ۶تومنم خرج کرده باشی به,نظرماوکیه.  ولی مگه چقدر واسه دخترت اسباب بازی خر ...

اينجا كه اومديم مثل اين بود از صفر شروع كني دخترم اصلا اسباب بازي نداشت چون وسايل زياد داشتيم نميشد براش اسباب بازيهاشو بيارم هردفعه رفتم بيرون براش يه چيزي خريدم