sani_raoof مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست خانوما من الان بی بی چک زدم مثبت بود..بنظر شما فردا باز تکرار کنم تا مطمئن بشم؟یعنی واقعیه؟کی میتونم برم آزمایش؟ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1398/03/12 | 07:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 وای مبارکه گلم😍😍😍چند روز از وقتت مبگذره بی بی چک زدی؟ خدایاشکرت
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6868 نه دارو مصرف نکردم قبلا کیست داستم میگم شاید برگشته که علائم اون باشه نه فكر نكنم بخاطر كيست باشه فردا يه بي بي ديگه بزار بنظرم بارداري واسه بعضيا تخمكگزاري زودتر انجام ميشه 😍😍 خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 هیچی عزیزم بدون اینکه شوهرت بفهمه بروازمایش بده جوابشوبگیر ویه کفش نازکوچولویاپاپوش کوچولوبگیر باجوا ... من تنهام تو این شهر واقعا هول شدم نمیدونم چیکار کنم😣مرسی عزیزم آره همینکارو میکنم😍😍وای خدا باورم نمیشهانشالله 🌹🌹 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
دلشادخانم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15721 نه عزیزم اولین باره آخه یه بار فقط درست یکی دو روز بعد پریودم نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم فکر نمیکر ... ببخشید میشه بگین دقیقا چه روزایی نزدیکی داشتین بعد از پریود منظورم چندم پری اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 مبااارکههه گلم😍 خیلی ممنون😘😘 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 نه فكر نكنم بخاطر كيست باشه فردا يه بي بي ديگه بزار بنظرم بارداري واسه بعضيا تخ ... انشالله ممنونمیگم امروز ناشتا نباشم بی بی چک بزنم درست نشون میده؟ خدایاشکرت
anisa1394 عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2969 اولا که تبریک میگم به خانم مدیر(سانی)بی بی چک کاملا مثبتهدوما من دیروز بی بی زدم با ادرار عصر و هاله انداخت امروزم میخوام با ادرار یکی دوساعت دیگم که ناشتام بزنم.اینم عکس بی بی چک دیروزیمه لطفا نظر. بدید
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 ببخشید میشه بگین دقیقا چه روزایی نزدیکی داشتین بعد از پریود منظورم چندم پری بخدا درست یادم نیست عزیزم چون قصد بارداری نداشتمفکر میکنم روز دهم یا ۱۱م اگه درست خاطرم باشه اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
ناناز۱۳۷۲ عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 1141 من تنهام تو این شهر واقعا هول شدم نمیدونم چیکار کنم😣 مرسی عزیزم آره همینکارو میکنم😍😍وای خدا باو ... مگه عزیزم خدایی نکرده مشکلی داشتی باردارنمیشدی که الان باورت نمیشه؟؟ ☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
دخترشاهپریون عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 587 اخه انقد ذوق کردی فک کردم خودتم نی نی میخوای منم واست دعا کردم خدا بهت زود بده😂😂😂😭😭😭 نمیدونستم ... یاااااا قمر بنی هاشم الان شوهرم موهامم ببافه ممکن بخاطر دعات حامله شممم خخخخ
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 وای مبارکه گلم😍😍😍 چند روز از وقتت مبگذره بی بی چک زدی؟ 1 خرداد زده بودم بی بی چکو نگه داشتم سه روز بود عقب انداخته بودم با ادار شبم زدم خیلی پررنگ بود 12 روزه ازش گذشته کم رنگ شده من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6868 انشالله ممنون میگم امروز ناشتا نباشم بی بی چک بزنم درست نشون میده؟ صبر كن فردا ناشتا بزن ادرار غليظتر باشه دوباره به شك نيوفتي خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 اولا که تبریک میگم به خانم مدیر(سانی)بی بی چک کاملا مثبته دوما من دیروز بی بی زدم با ادرار عصر و ها ... ممنونم عزیزمانشالله بسلامتی🌹😍😍 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼