sani_raoof مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست خانوما من الان بی بی چک زدم مثبت بود..بنظر شما فردا باز تکرار کنم تا مطمئن بشم؟یعنی واقعیه؟کی میتونم برم آزمایش؟ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1398/03/12 | 07:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6868 تبریک میگم استارتر 😍 شوهرتو سورپرایز کن بهش الان نگو سر فرصت برو یه لباس بچه گونه یا پستونکی کفشی ... بعد پري امكانش زياده چون اسپرم ميتونه تا پنج شيش روز تو رحم و لوله هاي تخمدان زنده بمونه خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 من ۹ روز دیگه قراره تازه وقت پریودم برسه دیروز بی بی زدم هاله انداخته که😍اما اگه فکر میکنی خیلی زوده صبر کن باز چند روز دیگه بی بی بزن اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 هیچ لحظه ای قشنگتر از دیدن بیبی چک مثبت نیست . خدا چشم همه رو به دیدنش روشن کنه . انشالله اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 هاله انداخته که😍 اما اگه فکر میکنی خیلی زوده صبر کن باز چند روز دیگه بی بی بزن باید صبر کنم هفته بعد نزدیک پریودم بزنم خدایاشکرت
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 اونایی که بلدید چجوری تیکر بارداری بزارم من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6868 من ۹ روز دیگه قراره تازه وقت پریودم برسه دیروز بی بی زدم مباركه چه زود بي بي نشون داده علائمت چيا بود؟ دارو مصرف كردي؟ خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
ننه_توپولی عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2939 اقدام نبودم خانومی فقط این ماه دو سه روز بعد پاک شدن نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم نمیدونستم باردار میش ... با بار اول. 😍😍😍
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 مباركه چه زود بي بي نشون داده علائمت چيا بود؟ دارو مصرف كردي؟ علائمم کمر درد شدید دارم تابحال بی سابقه بوده زیر شکمم تیر میکشه و سینه هام درد میکنه و. سفت شدننمیدونم شایدم بخاطر کیسته باید. صبر کنم ببینم اگه از وقتم گذشتم اونوقت مطمئن میشم خدایاشکرت
دلشادخانم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15721 الان میفرستم عزیزم...دست و پام داره میلرزه. اصلا فکر نمیکردم باردار باشم مگه چند وقته تو اقدامی اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
ناناز۱۳۷۲ عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 1141 مرسی عزیزم...دارم میلرزم نمیدونم چیکار کنم هیچی عزیزم بدون اینکه شوهرت بفهمه بروازمایش بده جوابشوبگیر ویه کفش نازکوچولویاپاپوش کوچولوبگیر باجواب ازمایشت روشم بنویس بابایی جونم دوستت دارم کادوکن بده شوهرت سورپرایزش کنننننن😍😍😍😍ای جوووونم خیلی خیلی مبارکه ان شاءالله قسمت همه منتظراوهچنین خودم بشه🙏😭❤ ☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 مباركه چه زود بي بي نشون داده علائمت چيا بود؟ دارو مصرف كردي؟ نه دارو مصرف نکردم قبلا کیست داستم میگم شاید برگشته که علائم اون باشه خدایاشکرت
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 مبارک باشه مامان😍😍 انشالله به سلامتی بچتو بغل کنی ممنون عزیزم😘 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 اینم بی بی چک 1 خرداد من من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 مبااارکههه گلم😍 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼