sani_raoof مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست خانوما من الان بی بی چک زدم مثبت بود..بنظر شما فردا باز تکرار کنم تا مطمئن بشم؟یعنی واقعیه؟کی میتونم برم آزمایش؟ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1398/03/12 | 07:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشاهپریون عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 587 توام نی نی میخوای؟ من نامزدم هنوز ۲۰سالمه شوهرم میگ خودت هنوز خیلی بچه ای تو لواشک هات بخور برا بچه خدا کریمه اووووف خخخخ
ننه_توپولی عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2939 تبریک میگم استارتر 😍شوهرتو سورپرایز کن بهش الان نگو سر فرصت برو یه لباس بچه گونه یا پستونکی کفشی چیزی بگیر کادوش کن بی بی چکم با یه متنی بزار تو به جعبه یه کیکم سفارش بده با تم نی نیمن فکر میکردم بعد پری چون تخمکی فعال نیست امکان بارداری صفره الان دیدم که میشه بازم مبارکه
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 چند وقته سر خونه خودتی؟بچه میخواستی؟من فعلا نه نمیخوام ولی اگه خدا بده قربون خدا بشم حتما حکمتی داره من ۱۰ ماهه اومدم خونه م...نامزدی و عقدمون تقریبا ۵ سال طول کشیدبرنامه ریزی نداشتم براش...اما خدا حتما صلاح دونسته قربون حکمتش برم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 من نامزدم هنوز ۲۰سالمه شوهرم میگ خودت هنوز خیلی بچه ای تو لواشک هات بخور برا بچه خدا کریمه اووووف خخ ... اخه انقد ذوق کردی فک کردم خودتم نی نی میخوای منم واست دعا کردم خدا بهت زود بده😂😂😂😭😭😭 نمیدونستم نامزدی خدایاشکرت
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6868 😂😂😂😂 وای کاش قبل اینکه رفته بود بی بی زده بودم...اصلا حتی بهش نگفتم بی بی چک خریدم گفتم یه وقت ... اينجوري بهتره وقت داري سوپرايزش كنيمباااركت باشه يه ليوان آب با يه صبحونه توپ و چاي كمرنگ نوش جون كن بعد برو ازمايشگاه تست بده اگه بيمه تكميلي هستي صبر كن عصر برو دكتر ازمايش بنويسه واسه ماهم كه ني ني نداريم دعا كن زودتر مامان شيم 😘😘😘 خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 تبریک میگم استارتر 😍 شوهرتو سورپرایز کن بهش الان نگو سر فرصت برو یه لباس بچه گونه یا پستونکی کفشی ... ممنون قربونت برم..آره فعلانمیخوام بگم تا عقلم درست کار کنه ببینم باید چیکار کنم😅 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 من ۱۰ ماهه اومدم خونه م...نامزدی و عقدمون تقریبا ۵ سال طول کشید برنامه ریزی نداشتم براش...اما خدا ح ... وای منم ۱۰ ماه 😄😄انتظار خیلی بده نمیدونم چه کنم اما فک کنم منفیه نگا کن بی بی. چکمو خدایاشکرت
ننه_توپولی عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2939 ممنون قربونت برم..آره فعلا نمیخوام بگم تا عقلم درست کار کنه ببینم باید چیکار کنم😅 چند وقت اقدام بودی گلم
مهرفام عضویت: 1396/02/20 تعداد پست: 4629 تبریک میگم استارتر 😍 شوهرتو سورپرایز کن بهش الان نگو سر فرصت برو یه لباس بچه گونه یا پستونکی کفشی ... تخمک ۱۴ روز بعد اولین روز پریودی میاد تو لوله..پس بهترین حالتش نزدیکای ۱۴ روز بعد پریودیه کله پدر هر چی آدم بیخیال و بی توجه ر........😎🙄
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 اينجوري بهتره وقت داري سوپرايزش كني مباااركت باشه يه ليوان آب با يه صبحونه توپ و چاي ... فداتم مرسی😘چشمنه بیمه تکمیلی نیستم هنوز دنبالش بودیم که تکمیلی کنیم😣 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 ممنون من نی نی دومم همین الانم عضو سایت شدم من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 من ۹ روز دیگه قراره تازه وقت پریودم برسه دیروز بی بی زدم خدایاشکرت
شادمانی عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 454 هیچ لحظه ای قشنگتر از دیدن بیبی چک مثبت نیست . خدا چشم همه رو به دیدنش روشن کنه .
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 چند وقت اقدام بودی گلم اقدام نبودم خانومی فقط این ماه دو سه روز بعد پاک شدن نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم نمیدونستم باردار میشم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼