sani_raoof مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست خانوما من الان بی بی چک زدم مثبت بود..بنظر شما فردا باز تکرار کنم تا مطمئن بشم؟یعنی واقعیه؟کی میتونم برم آزمایش؟ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1398/03/12 | 07:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 سلام استاتر نی نی شما جنسیتش معلوم شد چیه من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 سلام استاتر نی نی شما جنسیتش معلوم شد چیه سلام عزیزم..نه متاسفانه..دیروز سونو آنومالی بودم نی نی پاهاشو جمع کرده بود نذاشت بفهمیم🙄انشالله هفته بعد اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 توی سونوبنظرت نشون میده اگه باردارباشم؟ سلام عزیزم😍بعد چند وقت اومدم این تاپیکم یهو امضاتو دیدم نمیدونی چقدر خوشحال شدم😍😍😍مبارک باشه خانومی انشالله بسلامتی🤗😚❤️ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 بله متوجه میشن مبارک باشه عزیزم😍😍😍چه خوبه که اومدم تاپیکم بعد چند وقت🤗🤗🤗🤗بسلامتی انشالله اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
ناناز۱۳۷۲ عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 1141 سلام عزیزم😍بعد چند وقت اومدم این تاپیکم یهو امضاتو دیدم نمیدونی چقدر خوشحال شدم😍😍😍مبارک باشه خان ... سلام عزیزدلم..ممنونم مهربونم..اره خداروشکرطبیعی باردارشدم هنوزاولاشه دعاکن هجدهم برم قلب کوچولوش بزنه برام🙏 ☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 سلام عزیزدلم..ممنونم مهربونم..اره خداروشکرطبیعی باردارشدم هنوزاولاشه دعاکن هجدهم برم قلب کوچولوش بزن ... انشالله بسلامتی عزیزدلم...قلبشم میزنه نگران نباش😚😚انشالله بسلامتی بغلش کنی ..خیلی برات خوشحال شدم گلم مبارک تو و همسرت باشه..خدا براتون حفظش کنه🥰❤️ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
ناناز۱۳۷۲ عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 1141 انشالله بسلامتی عزیزدلم...قلبشم میزنه نگران نباش😚😚 انشالله بسلامتی بغلش کنی ..خیلی برات خوشحال شد ... ان شاءالله..فداتشم مهربون ممنونم..ان شاءالله خدانی نی توروحفظ کنه برات عزیزم❤❤❤ ☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 ان شاءالله..فداتشم مهربون ممنونم..ان شاءالله خدانی نی توروحفظ کنه برات عزیزم❤❤❤ قربونت برم😘😘مرسی عزیزدلم..انشاللهخیلی مراقب خودت و نی نی ت باش🤗🤗 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼