2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست

سلام استاتر نی نی شما جنسیتش معلوم شد چیه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استاتر نی نی شما جنسیتش معلوم شد چیه

سلام عزیزم..نه متاسفانه..دیروز سونو آنومالی بودم نی نی پاهاشو جمع کرده بود نذاشت بفهمیم🙄انشالله هفته بعد

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
توی سونوبنظرت نشون میده اگه باردارباشم؟

سلام عزیزم😍بعد چند وقت اومدم این تاپیکم یهو امضاتو دیدم نمیدونی چقدر خوشحال شدم😍😍😍مبارک باشه خانومی انشالله بسلامتی🤗😚⁦❤️⁩

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
بله متوجه میشن

مبارک باشه عزیزم😍😍😍چه خوبه که اومدم تاپیکم بعد چند وقت🤗🤗🤗🤗بسلامتی انشالله

سلام عزیزم😍بعد چند وقت اومدم این تاپیکم یهو امضاتو دیدم نمیدونی چقدر خوشحال شدم😍😍😍مبارک باشه خان ...

سلام عزیزدلم..ممنونم مهربونم..اره خداروشکرطبیعی باردارشدم هنوزاولاشه دعاکن هجدهم برم قلب کوچولوش بزنه برام🙏

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
سلام عزیزدلم..ممنونم مهربونم..اره خداروشکرطبیعی باردارشدم هنوزاولاشه دعاکن هجدهم برم قلب کوچولوش بزن ...

انشالله بسلامتی عزیزدلم...قلبشم میزنه نگران نباش😚😚

انشالله بسلامتی بغلش کنی ..خیلی برات خوشحال شدم گلم مبارک تو و همسرت باشه..خدا براتون حفظش کنه🥰⁦❤️⁩

انشالله بسلامتی عزیزدلم...قلبشم میزنه نگران نباش😚😚 انشالله بسلامتی بغلش کنی ..خیلی برات خوشحال شد ...

ان شاءالله..فداتشم مهربون ممنونم..ان شاءالله خدانی نی توروحفظ کنه برات عزیزم❤❤❤

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
ان شاءالله..فداتشم مهربون ممنونم..ان شاءالله خدانی نی توروحفظ کنه برات عزیزم❤❤❤

قربونت برم😘😘مرسی عزیزدلم..انشالله

خیلی مراقب خودت و نی نی ت باش🤗🤗