2777
2789
عنوان

با نامزدم از هم خیلی فاصله داریم

353 بازدید | 32 پست

از صبحه حتی یه پیام هم نداده یکی دوبار هم آنلاین شد ولی چیزی نگفت.منم پیام ندادم.حس میکنم خیلی بهش رو دادم و عادت کرده به خوبیای من.

الان دیگه عصبی شدم رفتم بهش گفتم به احتمال زیاد مردی بعد زنگ زدم ج نداد.دوباره پیام دادم گفتم آره،برای شادی روحت الفاتحه.

چیکارکنم؟این اولین باره که از صبح تا شب خبری تزش نشده،اعصابمو خورد کرده بارها گفتم مثل اولای رابطه بهم بها بده و ارزش قائل باش

ماهم دور بودیم خیلی سخت بود

ولی معمولا وقتایی ک ناراحت بود یا بحث میکردیم اینطوری میشد روزای معمولی درارتباط بودیم

ناراحت نیست؟ بحثی نبوده؟ 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

ماهم دور بودیم خیلی سخت بودولی معمولا وقتایی ک ناراحت بود یا بحث میکردیم اینطوری میشد روزای معمولی د ...

نه والا هیچی.دیشب خوش و خرم حرف زدیم کلی هم بگو بخند.

البته خب مشکلات داره ولی آدم سخت گیری نیست. زندگیو راحت میگیره.برعکس من که عجول و سختگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان و میگم ک پیام دادی جواب ندادهتا فردا صبر کن سرسنگین باش یکمزیادم دیگه نگو بهم توجه کن روزای دیگ ...

شبا اصولا یک ساعت رو تلفنی حرف میزنیم.در طول روز هم پیام میدیم تصویری هم حرف میزنیم.ولی خب با توجه به اینکه درحال حاضر وقت آزادش خیلی زیاده،باید وقت بیشتری بذاره که نمیذاره

شبا اصولا یک ساعت رو تلفنی حرف میزنیم.در طول روز هم پیام میدیم تصویری هم حرف میزنیم.ولی خب با توجه ب ...

خوبه ماهم همینطوری بودیم دقیقا

حالا استثنائا امروزو چون گفته خونه داداشش بوده نگران نباش دورش شلوغ بوده سختش بوده ارتباط بگیره باهات

رک بهش بگی دلتنگت میشم دلم هواتو میکنه خیلی تاثیرش بیشتره

بگو ما که همدیگرو حضوری زیاد نمیبینیم دلم خوشه به این مجازی ها

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

خوبه ماهم همینطوری بودیم دقیقاحالا استثنائا امروزو چون گفته خونه داداشش بوده نگران نباش دورش شلوغ بو ...

زنگ زد گفت یسری اتفاقات افتاده اعصاب ندارم،گفتم خب از صبح میتونستی بگی

بدتر عصبی شد قطع کرد

شبا اصولا یک ساعت رو تلفنی حرف میزنیم.در طول روز هم پیام میدیم تصویری هم حرف میزنیم.ولی خب با توجه ب ...

از همین چیزا می ترسم که تا الان ازدواج نکردم

واقعا مثل اوایل رابطتون نیست ؟ دلیل خاصی داره ؟

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !