2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست
یاااااا قمر بنی هاشم الان شوهرم موهامم ببافه ممکن بخاطر دعات حامله شممم خخخخ

اره مواظب باش😂😂

اخه انفد ذوق کردی هول شدی تو دلم کفتم خدایا به اینم ی بچه بده طفلی معلومه منتظره صلوات فرستادم گفتم منتظر نمونه یا امام رضا

خدایاشکرت
 روز چندم پریودت بی بی چک زدی

چهار روز از موعدم گذشته

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز چندم پریودت بی بی چک زدی

سه روز گذشته بود

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
1 خرداد زده بودم بی بی چکو نگه داشتم سه روز بود عقب انداخته بودم با ادار شبم زدم خیلی پررنگ بود 12 ر ...

میگم چند روز از موعدت گذسته بود موقع بی بی چک زدنت؟

خدایاشکرت
مگه عزیزم خدایی نکرده مشکلی داشتی باردارنمیشدی که الان باورت نمیشه؟؟

نه عزیزم...آخه خیلی یهویی شده😄

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
اولا که تبریک میگم به خانم مدیر(سانی)بی بی چک کاملا مثبته دوما من دیروز بی بی زدم با ادرار عصر و ها ...

الان دوباره بي بي بزن تو عكس يه هاله كمرنگ ديده ميشه 

چند روز مونده به موعدت؟ 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
بخدا درست یادم نیست عزیزم چون قصد بارداری نداشتم فکر میکنم روز دهم یا ۱۱م اگه درست خاطرم باشه

خواستم بدونم که منم اون روزا نزدیکی داشته باشم هرچند روزهای پریودی باهم فرق دارن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
میگم چند روز از موعدت گذسته بود موقع بی بی چک زدنت؟

عزیزم نوشتم دیگه 3 روز

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
خواستم بدونم که منم اون روزا نزدیکی داشته باشم هرچند روزهای پریودی باهم فرق دارن

انشالله اگه نی نی میخوای خدا بهت بده عزیزدلم

با بار اول. 😍😍😍

آره😚 خدا خیلی بهم لطف داشته انگار