2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست
تبریک میگم استارتر 😍 شوهرتو سورپرایز کن بهش الان نگو سر فرصت برو یه لباس بچه گونه یا پستونکی کفشی ...

بعد پري امكانش زياده چون اسپرم ميتونه تا پنج شيش روز تو رحم و لوله هاي تخمدان زنده بمونه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
من ۹ روز دیگه قراره تازه وقت پریودم برسه  دیروز بی بی زدم

هاله انداخته که😍

اما اگه فکر می‌کنی خیلی زوده صبر کن باز چند روز دیگه بی بی بزن

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ لحظه ای قشنگتر از دیدن بیبی چک مثبت نیست . خدا چشم همه رو به دیدنش روشن کنه .

انشالله

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

اونایی که بلدید چجوری تیکر بارداری بزارم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
مباركه  چه زود بي بي نشون داده  علائمت چيا بود؟ دارو مصرف كردي؟

علائمم کمر درد شدید دارم تابحال بی سابقه بوده 

زیر شکمم تیر میکشه و سینه هام درد میکنه و. سفت شدن

نمیدونم شایدم بخاطر کیسته باید. صبر کنم ببینم اگه از وقتم گذشتم اونوقت مطمئن میشم 

خدایاشکرت
مرسی عزیزم...دارم میلرزم نمی‌دونم چیکار کنم

هیچی عزیزم بدون اینکه شوهرت بفهمه بروازمایش بده جوابشوبگیر ویه کفش نازکوچولویاپاپوش کوچولوبگیر باجواب ازمایشت روشم بنویس بابایی جونم دوستت دارم کادوکن بده شوهرت سورپرایزش کنننننن😍😍😍😍ای جوووونم خیلی خیلی مبارکه ان شاءالله قسمت همه منتظراوهچنین خودم بشه🙏😭❤

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
مبارک باشه مامان😍😍 انشالله به سلامتی بچتو بغل کنی

ممنون عزیزم😘

مبااارکههه گلم😍