2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست
نه دارو مصرف نکردم قبلا کیست داستم میگم شاید برگشته که علائم اون باشه 

نه فكر نكنم بخاطر كيست باشه 

فردا يه بي بي ديگه بزار 

بنظرم بارداري 

واسه بعضيا تخمكگزاري زودتر انجام ميشه 

😍😍

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی عزیزم بدون اینکه شوهرت بفهمه بروازمایش بده جوابشوبگیر ویه کفش نازکوچولویاپاپوش کوچولوبگیر باجوا ...

من تنهام تو این شهر واقعا هول شدم نمی‌دونم چیکار کنم😣

مرسی عزیزم آره همینکارو میکنم😍😍وای خدا باورم نمیشه

انشالله 🌹🌹

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
نه عزیزم اولین باره آخه یه بار فقط درست یکی دو روز بعد پریودم نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم فکر نمی‌کر ...

ببخشید میشه بگین دقیقا چه روزایی نزدیکی داشتین بعد از پریود منظورم چندم پری 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
نه فكر نكنم بخاطر كيست باشه  فردا يه بي بي ديگه بزار  بنظرم بارداري  واسه بعضيا تخ ...

انشالله ممنون

میگم  امروز ناشتا نباشم بی بی چک بزنم درست نشون میده؟

خدایاشکرت

اولا که تبریک میگم به خانم مدیر(سانی)بی بی چک کاملا مثبته

دوما من دیروز بی بی زدم با ادرار عصر و هاله انداخت امروزم میخوام با ادرار یکی دوساعت دیگم که ناشتام بزنم.اینم عکس بی بی چک دیروزیمه لطفا نظر. بدید

ببخشید میشه بگین دقیقا چه روزایی نزدیکی داشتین بعد از پریود منظورم چندم پری 

بخدا درست یادم نیست عزیزم چون قصد بارداری نداشتم

فکر میکنم روز دهم یا ۱۱م اگه درست خاطرم باشه

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
من تنهام تو این شهر واقعا هول شدم نمی‌دونم چیکار کنم😣 مرسی عزیزم آره همینکارو میکنم😍😍وای خدا باو ...

مگه عزیزم خدایی نکرده مشکلی داشتی باردارنمیشدی که الان باورت نمیشه؟؟

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
وای مبارکه گلم😍😍😍 چند روز از وقتت مبگذره بی بی چک زدی؟

1 خرداد زده بودم بی بی چکو نگه داشتم سه روز بود عقب انداخته بودم با ادار شبم زدم خیلی پررنگ بود 12 روزه ازش گذشته کم رنگ شده

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
اولا که تبریک میگم به خانم مدیر(سانی)بی بی چک کاملا مثبته دوما من دیروز بی بی زدم با ادرار عصر و ها ...

ممنونم عزیزم

انشالله بسلامتی🌹😍😍