2777
2789

دیروز پریود شدم یکم خون  اومد و کلا قطع شد حس میکنم پریودم ولی خون نمیاد یعنی مشکلی هست می ترسم تنبلی تخمدان هم دارم تا حالا هم اینطور نشده بودم

شاید تنبلی تخمدان شایدم کیست شایدم هیچیت نیست و فقط یکم استرسی شدی یا هورمونات بالا و پایین شده برای اطمینان یه دکتر برو

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمی دونم یعنی علتش تنبلی هستش؟

ممکنه دیگه شایدم بخاطر  کمخونی باشه البته باید ی سونوگرتفی دکتر بنویسه مشخص شه مال چیه بدون اون نمیشه گفت من میشم ولی روز اول خیلی حالم بد میشه 

دلدرد و بیحالی و حالت تهوع دارم 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
ممکنه دیگه شایدم بخاطر کمخونی باشه البته باید ی سونوگرتفی دکتر بنویسه مشخص شه مال چیه بدون اون نمیش ...

نمی دونم به نظرتون هنوز که پریودم یعنی حس میکنم پریودم برم پیش دکتر یا اگر پریود بعدی هم کم بود برم ؟

آخه پریود قبلی هم خیلی پریودم شدید بود به حدی که روزی ۵ یا ۶ تا نوار عوض میکردم

نمی دونم به نظرتون هنوز که پریودم یعنی حس میکنم پریودم برم پیش دکتر یا اگر پریود بعدی هم کم بود برم ...

چن سالته

برو دکتر اگه سونو نوشت از دکتره بپرس ببین اشکال نداره پریودم برم بعد تاریخ دقیق پریودات بگو بهش مشکلت بگو 

متولد ۱۳۶۹ هستم