2777
2789
عنوان

از شوهرم و خونواده اش متنفرررررررم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 95 پست
ب منم هی خونوادگی میگفتن ترشیده بودی کسی نمیگرفتت میموندی رودست بابات😐حالا عقدکردنی چن سالم بود؟18س ...

انشاالله مشکلاتت حل بشه عزیزم.من شوهرم رو تا حد زیادی تغیر دادم بعد ازدواج.با اینکه خیلییی ادم سختی بود ولی همه میگن صافش کردی دوباره ساختیش.هنوزم حرص میدن با کاراشون با این حال.خودتو دریاب ❤

غلط کرد وقتی عاشق یکی دیگه بود اومد‌تورو گرفت به شوهرت بگو بره گمشه با همونی که عاشقشه بی لیاقت بی ش ...

میگم میگه نهههه من تورو دوست میگم اره منم پشتم مخملیه

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا لذت میبرن ب آدم تیکه میندازن خدا لعنتشون کنه

چرا جوابشونو نميدي؟؟؟

خونواده شوهر كه بايد ماله كش پسرشون باشن نه اينكه تيشه دستشون بگيرن به ريشه زندگي پسرشون بزنن

متاسفانه بعضيا با طلاق حالشون سر جاش مياد كه اونموقع هم خيلي ديره

فكر يه طفل معصوم رو چرا نميكنن

ب منم هی خونوادگی میگفتن ترشیده بودی کسی نمیگرفتت میموندی رودست بابات😐حالا عقدکردنی چن سالم بود؟18س ...

اینجور وقتا باید با یه لبخند تمسخر آمیز از کنارشون رد شی بری دستشویی. لجشون بگیره. 

ببینن حرفاشون برات مهم نیست ديگه تکرار نمیکنن. 

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
میگم میگه نهههه من تورو دوست میگم اره منم پشتم مخملیه

خب شاید تو زیادی حساس شدی رو شوهرت به خاطر حرفای خانوادش اینبار گفتن بگو اگه عرضه داشتین براش میگرفتینش الانم زیادی ناراحتید من حق و حقوقمو میگیرم میرم پی زندگیم شما بمونید و برادرتون😑

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

یه بار خواهر شوهرم گفت آره شوهرت فلان دخترو میخواست ما رفتیم و ....داشت توضیح میداد

گفتم بله خودش برام تعریف کرده اما اصلا برام مهم نیست

درحالیکه بی خبر بودم و داشتم از فضولی میمردم اما نخواستم اتو دستش بدم

تموم شد رفت

مدتها بعد ازش پرسیدم وقتیکه عاشقم شده بود

🖤 
بخدا لذت میبرن ب آدم تیکه میندازن خدا لعنتشون کنه

اعصاب خودتو خورد نکن گلم.باید از راه دیگه ای جز دهن ب دهن گذاشتن بهشون بفهمونی این راهی ک در پیش گرفتن اشتباهه.قهر و اخم و دعوا همیشه کارساز نیس و تکراری و عادی میشه

انشاالله مشکلاتت حل بشه عزیزم.من شوهرم رو تا حد زیادی تغیر دادم بعد ازدواج.با اینکه خیلییی ادم سختی ...

ن بابا کارمن درس شدنی نیس...بطور جدی به طلاق فک میکنم😔من سه سال تلاش کردم نتونستم تغییرش بدم

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
اینجور وقتا باید با یه لبخند تمسخر آمیز از کنارشون رد شی بری دستشویی. لجشون بگیره.  ببینن حرفا ...

این حرفای خوبشونه برام مهم نیس....اتفاقا میخندیدم فقط...خداروشکر دیگ دارم ازدستشون خلاص میشم...

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍

از خداشونم باشه بیشعورا خانوم ب این ماهی ولکن عزیزم نشینی غصه بخوریا خوشحال میشن

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘

ی بار برادرشوهرم گفت بهم تو جمع که داداشم میتونست دختر پولدار بگیره و فلان شوهرم گفت مانند نیستی.منم همون لحظه اول به شوهرم گفتم اگه کارمند بودم اولا زن تو نمیشدم دوما 800کیلومتر از مامانم دور نمیشدم.

به بردارشوهرمم گفتم دعوت نامه نفرستادم بیاین خودتون از تهران شهرما تخته گاز اومدین.اگه میتونین و توانایی دارین دختر پولدار بگیرین دوتا داداش یکی پیداکنین برات که به منم ثابت بشه.

الکی زر زدنش بود بردارشوهرم رفت یکی رو گرفت که الان میگه خدایا کاش حداقل جهاز خوب بدن.دختره هم نفهمه.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین