2777
2789
عنوان

فردا خودم تنهایی باید رانندگی کنم

179 بازدید | 18 پست

خیلی استرس دارم برای اولین بار میخام تنها برم ده روز بود همسرم کنارممی نشست رانندگی میکردم از فردا مجبورم تنها رانندگی کنم میترسم تصادف کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس هیچی نمیشه فقط حتماً موقع دور زدن لاین عوض کردن سر تقاطع قشنگ آینهها رو نگاه کن حواست به جلو هم ...

مرسی عزیزم،دقیقا مشکل منه اینه ک از بوق استفاده نمیکنم یادم میره اصلا

مگه تصادف ترس داره؟

اگر ماشین و راننده تصادف نکنه پس کی تصادف کنه؟ درخت؟

از ترس تصادف؛ کاری نکن که رانندگیت پر از ترس و خطر بشه

تو سعی خودتو بکن؛ استرس نداشته باش؛ به خودت اطمینان داشته باش؛ راحت رانندگی میکنی.

حالا اگه یه زمانی یه تصادفی هم شد عادیه؛ اکثر راننده ها تصادف کردن؛ مساله خاصی نیست که.

مرسی عزیزم،دقیقا مشکل منه اینه ک از بوق استفاده نمیکنم یادم میره اصلا

نه اصلاً آینه یادت نره مخصوصا موقع لاین عوض کردن اگه کسی پشتت باشه میمالی بهش یا بخوای دور بزنی ممکنه یکی از اون طرف بیاد خیلی باید حواست جمع باشه ۴ تا چشم داشته باشی

به خودت استرس نده صدای آهنگو زیاد نکن بزار مسلط باشی به همه چی

اصلاًم عجله نکن واسه از پارک در اومدن پارک کردن

قشنگ صبر کن خیابون خلوت بشه بعد از پارک بیا بیرون آینهها خیلی کمک

مگه تصادف ترس داره؟اگر ماشین و راننده تصادف نکنه پس کی تصادف کنه؟ درخت؟از ترس تصادف؛ کاری نکن که ران ...

چقد قشنگ گفتی عزیزم ممنونم ازت❤️احساس میکنم ترسم واقعا از تصادف ریخت

نه اصلاً آینه یادت نره مخصوصا موقع لاین عوض کردن اگه کسی پشتت باشه میمالی بهش یا بخوای دور بزنی ممکن ...

گلم شما معلومه راننده حرفه ای هستی،من ی مشکل بزرگ دارم اینکه متوجه اینکه من باید از بین دوتا ماشین مثلا رد بشم یا از کوچه تنگ نمیدونم با فاصله ای ک دارم میتونم رد بشم یا میخورم مثلا ب ماشین بغلیام،هرچقد همسرم میگه متوجه نمیشم اصلا نمیدونم فاصلمو چجوری تشخیص بدم ک ایا رد میشم یانه