2777
2789
عنوان

از شوهرم و خونواده اش متنفرررررررم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از سر لجبازی با این ازدواج کردم خونوادمم از هم جدا شدن میگن ما ک گفتیم نرو بدرد تو نمیخوره ب ما ر ...

کاری بلدی که مستقل زندگی کنی؟

تا حالا شوهرتو پیش روانپزشک بردی؟با نظر افسردگی شدید داره

ادم از نفهمیه بزرگتراشون تعجب میکنه.چطور میتونن بیان بگن پسرمون داداشمون فلانی رو میخواسته؟من یه بار ...

ب منم هی خونوادگی میگفتن ترشیده بودی کسی نمیگرفتت میموندی رودست بابات😐حالا عقدکردنی چن سالم بود؟18سالم😐ازترس پسرخالم ک خواستگارم بوده نمیومدن جلو میدیدنا خواستگاردارم ولی بازهی میگفتن میخندیدن😏ولی کاش همون میموندم میترشیدم زن شوهرعوضیم نمیشدم😭

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍

چرا بري اخه يه بچه داري فكر نميكني بعد طلاق چقد سخت هست با وجود بچه؟؟؟؟

يه دعواي حسابي با شوهرت بكن تمام فلش ها و سي دي هاشو و سيگارشو پرت كن بشكن يكمم خودتو بزن پياز داغش زياد شه فكر كنن ديوونه شدي ازت حساب ميبرن از اين به بعد

بچه داری؟بعدافهمیدی میخاستتش؟رفتارش با توچجوریه؟😔

اره ی پسر 7 ماهه.اولشم با مامان طرفو مامان خودش اومدن خواستگاری اونجا بهم گفت ولی فکر نمیکردم اینجوری بشه.منو ک اصلا ادم حساب نمیکنه

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
اره ی پسر 7 ماهه.اولشم با مامان طرفو مامان خودش اومدن خواستگاری اونجا بهم گفت ولی فکر نمیکردم اینجور ...

ببخشا چقد بیشعوره...وتولج کرده بودی بله دادی اگه منطقی فک میکردی شاید میگفتی ن...

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
خب بگو هنوزم دیر نشده مهریه منو بدین تا برم، اون خانم هم اگه داداشتونو میخواد طلاقشو بگیره سفت جلوش ...

همونو بگو نفهمن میدونی با ی جماعت بلا نسبت عوضی درگیرم حرف تو کلشون نمیره

ادم از نفهمیه بزرگتراشون تعجب میکنه.چطور میتونن بیان بگن پسرمون داداشمون فلانی رو میخواسته؟من یه بار ...

بخدا لذت میبرن ب آدم تیکه میندازن خدا لعنتشون کنه