2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا با معلما مشکل دارن😐

99 بازدید | 12 پست

خانمه میگه دخترم زده رو باسن دوستش معلم دعواش کرده یکی کامنت گذاشته معلما عقده ای و بی سوادن

ن تو سواد داری لابد از پس ی بچه برنمیای

فقط استارترش که طلبکارم بود 😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای وای هیچوقت یادم نمیره کتکایی که از معلما میخوردم با اینکه آروم ترین بچه کلاس بودم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بنظر منم معلم باید خودشو میزد به اون راه که یعنی مثلا ندیده. اینکه تو رابطه دوستانه بچه ها دخالت کنی کار درستی نیست. مگر اینکه یه بچه ای طرد شده باشه یا مسخرش کنن که معلم لازم باشه دخالت کنه. اتفاقا برعکس اینجور مواقع معلما ساکت میشن.

اینجا" بعصی عزیزان "هستن که با تمام خانمای شاغل بدهستن درنتیجه میگن معلما بدن پرستارابدن خانم های شاغل دربخش خصوصی حمالن خانمای شاغل دربخش دولتی مفتخورن خلاصه همه بدن فقط کبرا خانم سرکوچه بشین خوبه .همه مشاغل خوب و بد دارن معلم بد هم داریم اماااااا تواون تاپیک حق با کادراموزشیه این روزا همجنس گرایی زیاد شده و کادرباید مراقب باشه بچه ها همدیگه رو تونواحی خصوصی لمس نکنن این وظیفه معلمه چون بچه تواون چندساعت امانته

الان بیشتر پدرمادرا به بچه ها از دوسه سالگی امورش میدن نواحی خصوصی چیه و بهشون یاد میدن نه خودت بذار لمس بشی نه کسی لمس کن چون پدوفیلی هم متاسفانه زیاده چطور بچه ۹ ساله اینو نمیدونه؟ یه عده کوتاهی های تربیتی خودشونو با شلوغ بازی و طلبکاری پوشش میدن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان من 2تا پزشک بد و پولکی دیدم بگم دکترا بیسوادن؟

من معلم خوب حقیقتا ندیدم

دبستان که همش یا از کلاس بیرونم میکردن چون تهوع و استفاراغ داشتم بخاطر همون استرسی که معلم بهم وارد میکرد یا کتکم میزدن

راهنمایی که فقط با بچه پولدارا خوب بودن

دبیرستان هم درس نمیدادن میگفتن پول بدید بیایید خصوصی درس بدم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو