2777
2789
عنوان

از شوهرم و خونواده اش متنفرررررررم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 95 پست
چرا بري اخه يه بچه داري فكر نميكني بعد طلاق چقد سخت هست با وجود بچه؟؟؟؟ يه دعواي حسابي با شوهرت بكن ...

قرررربونت برررررررم 😁😁😁چقد شما خوبی 😍😍😍😘😘😘ممنون عزیزم اره واقعا میدونم با بچه خیلیییی سخته بخاطر همین دل دل میکنم

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خداشونم باشه بیشعورا خانوم ب این ماهی ولکن عزیزم نشینی غصه بخوریا خوشحال میشن

ن قربونت برم غصه چیه دیگ ریختشونو قرارنیس ببینم😄توهم غصه نخور بزار شوهرت با فکرش بسوزه توبا پسرت خوش باش😘

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍

درک میکنمت...کلا یه حرفی واسه گفتن دارن ک آدما حرص بدن منم شوهرم ۴سال خواستگارم بود و منا میخاست ولی من میگفتم نه حالا هی میگن شوهرتوهم ک کشت مارا هی واسش دخترای خیلی خوب پیدا میکردیم میگف نه چشم بازارا درآورده بود با انتخابش😐یا میگن خب تو ک گفتی آره همون ۴سال قبل میگفتی الان بچتون بزرگ بود یا میگن این همه درس خوندی چی شد شوهر نمی کردی حالا مدرکتوبذار سرکوزه و......آدم قشنگ روانی میشه

ی بار یکی تو دندون پزشکی شوهرم دید بعد رفتن شوهرم گفت ببخشيد تو به این خوشگلی چرا با این ازدواج کردی خخخ

همه میگن از شوهرت سرتری.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین
همونو بگو نفهمن میدونی با ی جماعت بلا نسبت عوضی درگیرم حرف تو کلشون نمیره

عزیزم زیاد حساسیت نشون میدی جاری منم همین مشکل شما رو داره شوهرش قبلا عاشق یکی دیگه بوده بخاطر اون سیگار میکشه الکل میخوره حتی دو سه سال پیش زنگ زده بود ب کسی ک با من در ارتباطه گفته بپد شماره عشق قبلیشو بهش بده با این حال این جاری من ککش نمیگزه اصلا ب رو خودش نمیاره بهترین لباسارو میپوشه ب خودش میرسه سلیقه ب خرج میده و.... خیلی سیاست داره والا ماهم ک از جریان عشق قبلی برادر شوهرم خبر داریم کم کم داریم شک میکنیم انقد بلده این زن زندگیشو جمع کنه ی کم با سیاست باش اجازه نده اذیتت کنن

ببخشا چقد بیشعوره...وتولج کرده بودی بله دادی اگه منطقی فک میکردی شاید میگفتی ن...

دقیقا اره 😘😘😘اگه منطقی فکر کرده بودم اینجوری با ی بچه آواره نمیشدم

بیخیال باش.کلا خانواده شوهر هميشه فک میکنن پسرشان خیلی تحفه هست.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین
انشاالله مشکلاتت حل بشه عزیزم.من شوهرم رو تا حد زیادی تغیر دادم بعد ازدواج.با اینکه خیلییی ادم سختی ...

فداااااات بشم گلم خداروشکر 😘😘😘😘کارشون فقط حالگیریه دیگه

چرا جوابشونو نميدي؟؟؟ خونواده شوهر كه بايد ماله كش پسرشون باشن نه اينكه تيشه دستشون بگيرن به ريشه ز ...

اره واقعا خوشش میاد اذیت کنن اون لحظه لال میشم نمیتونم جواب بدم