2777
2789
عنوان

جای من بودید طلا میفروختید 🥰

347 بازدید | 40 پست

سلام بچهها

من ۲۵ سالمه. شاغلم. مجرد.

تموم مخارجی که برام پیش میاد با خودمه (دندوپزشکی، دکتر، لباس، سفر، تفریح و ...) همه چیِ خودم با خودمه.

نه که بابام نداشته باشه یا بهم پول ندن، من این مدلیم که دوست دارم کارهایی که مربوط به خودمه رو خودم انجام بدم.

توی سه چهار سالی که شاغل شدم، در کنار مخارجم تونستم به سختی یکم طلا بخرم. با قیمت امروز حدود ۶۰۰ تومن طلا دارم.

من ماشین ندارم. خیلی دوست دارم یه ماشین بخرم (البته با این قیمتی که الان رفته روی ماشین واقعا نمیدونم با ۶۰۰ تومن چه در به داغونی باید برم بگیرم!!!!!)

حالا مشکلم اینه که اگر من در آینده بخوام ازدواج کنم، دلم میخواد لوازم زندگیمو خودم با کمک طرفم دوتایی تهیه کنیم. یعنی دلم نمیخواد چیزی تحت عنوان "جهیزیه" از خونوادم بگیرم.

میگم اگه برم کل طلاهامو بفروشم، خب پس لوازم زندگیمو چجوری تهیه کنم؟

به نظرتون در لحظه زندگی کنم و بگم کووووو تا اون موقع و اون موقع یه چیزی میشه و برم ماشین بخرم؟ یا آینده نگری کنم و طلاهامو نگه دارم؟

آخه طلاهامم اونقدری نیست که بگم نصفشو بفروشم و نصفشو نگه دارم.

شما بودید چیکار میکردید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم سخت نمیگرفتم .....

یعنی ماشین میخریدم

بعدش هم اگر پدرم توانایی مالی اش بد نبود عیب نمیدونستم مقداری هم پدرم کمک کنه

از نطر من پدر مادر پسر و دختر هردو باید اول زندگی به زوج جوون کمک کنن

میتونی نصف طلاهات رو بفروشی چندتا وام هم بگیری و باهاش ماشین بخری

با بقیه طلاهات و وام ازدواجی که در آینده بهت میدن میشه اقلام ضروری جهیزیه رو تهیه کنی

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

آفرین به تو دختر مستقل .به نظرم فعلا ماشین نخر جوونی و و پرانرژی از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید اینجوری به محیط زیست هم کمک کردی چون پلنت اینه روی پای خودت وایسی اون طلاها قطعا لازم میشه در آینده. .ماشین خودش هم کلی خرج داره در سال بیمه و .....یا باید 206 مدل پایین بگیری یا کوییک. به نظرم نکن اینکار رو.

بااین شرایط بالارفتن قیمت طلامن بودم طلانگه میداشتم ،اگه قصدازدواج به این زودی نداری حداقل تاچندماه دیگه طلانگه داربعدبفروش ماشین بخر،ولی اگه مثلاتایکسال دیگه قصدازدواج داری اصلانفروش

اگر ماشین نیازداری ، یه وام بگیر به اضافه پول طلاهای خودت یه ماشین خوب بخر فوقش موقع ازدواج ماشینتو ...

اخه وام و باید پول بخوابونی

من تموم پولامو طلا گرفتم

مجموعا ۷۰ تومن داشتم که همین جند روز پیش اونم رفتم طلا خریدم

الان دیگه صفرم

واقعا بدون وام هم نمیشه چیزی گرفت دیگه 😶🌫️ من هر سال از تورم ۲۰۰ ۳۰۰ تومن عقبم 😆