2777
2789
عنوان

از شوهرم و خونواده اش متنفرررررررم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 95 پست
بخدا لذت میبرن ب آدم تیکه میندازن خدا لعنتشون کنه

سلام خانوم محترم به نظر من اول شما باید بتونید آرامشتونو حفظ کنید تا بتونید تصمیم های درست بگیرید ،یک راه اینه که در کمال خونسردی و آرامش باهمسرتون صحبت کنید و بهش بفهمونید اینجوری که داره پیش می ره هم خودش رو نابود میکنه هم شما ،یه راه دیگه هم داره شما تشریف ببرید خونه مادرتون و به همسرتون بفرمائید که هروقت از فاز عشق و عاشقی اون خانوم خارج شد و تصمیم به زندگی واقعی با شما رو گرفته یعنی اینکه تمام و کمال مال شما باشه و به جز خانواده و شما به کس دیگه ای فکر نکنه اون وقت بیاد دنبال شما و به خانواده شما هم تعهد بده که دیگه تکرار نکنه اونوقت شما برگردین به زندگیتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این بار اگه گفتن بگو من نیومده بودم دنبال شما و پسرتون اگه عاشق بودی و کسی هنوز تو دلت بود غلط کردی اومدی سراغ من و با آیندم بازی کردی

الانم یا فراموشش می کنی و تموم می کنی این مسخره بازیاتو یا مجبوری یک عمرم واسه رفتن من سیگار بکشی و آواره خیابونا بشی

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏