الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایشالله که بیاد من که دعای روز شبم شده اما نمی شه چشم رو واقعیت بست
من با اینکه خودم ماشین ثبت نام کردم اما از اینکه قیمت ماشین بالا بره خوشحال نمیشم اما با دعا هم کاری درست نمیشه خدا به ما انسان ها عقل داده وقتی خودمون برای نجات خودمون کاری نمیکنیم واقعا دعا کردن چه کاری از پیش میبره ...ما خودمون میخوایم بهمون ظلم بشه خدا گفته در مقابل ظلم بایستید اما ما به جای ایستادن در مقابل ظلم به این گرونی ها دامن میزنیم
پستها رو بخونید می بینید بعضیا می گن بخر، بعضیا می گن نخر. موندم چیکار کنم
عزیزم به اون چیزی اعتماد کن که چشم هات دارن میبینن یه تحلیل کوچلو از اوضاع یه سری تو اخبار زدن همه چیز برات مشخص میکنه هر کاری انجام میدی انشالله که موفق باشی خدا لعنت کنه هر کسی رو که باعث بانی این اوضاع شده
ببین اگه طلا از قبل داری نفروش چون اگ بخوای ماشین ثبت نام کنی به این راحتی نیست دوست من توی ایران خودرو کار میکنه الان 20 روز هست که هر روز تلاش میکنه یه ثبت نام برای برادر من انجام بده اما سایت ایران خودرو سریع بسته میشه و نمیتونه ثبت نام کنه ...شما الان طلاهاتو بفروشی و از بازار آزاد ماشین بخری که قیمت بازار آزادش خیلی بالاست و سود زیادی نمیکنی بخوای ثبت نام هم بکنی که کلا ریسکه چون اومد و ثبت نام برات انجام نشد و پول نقدت توی دستت موند اونوقت چیکار میکنی؟