2777
2789
عنوان

می خوایم ماشین بخریم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 51 پست
ما سی میلیون داشتیم با برادرم شریک شدیم یه 405 ثبت نام کردیم هنوز ماشین نیومده اما سی میلیون تا الان ...

مگه ۴۰۵ چنده

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ تومن داریم. مشکل اینجاست که نمی دونیم قیمت ماشین پایین میاد یا نه؟

پایین میاد 

فقط ما صبرمون کمه 

پیاز پایین اومد 

شکر مشکلش حل شد 

تخم مرغو یادته؟  پایین اومد 

جواب احمق ها رو نمیدم 😂
اگه میتونی پولتو بزار بانک صادرات برای وام سر ماه امتیازتو بگیر از بانک اندازه امتیازت بهت وام میده.

چه جوری؟؟یعنی چقدر باید بذاری چقدر امتیاز میده ؟؟؟وامش چند درصده ؟؟ممنون میشم اگه بگی

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم 
۴۰ تومن داریم. مشکل اینجاست که نمی دونیم قیمت ماشین پایین میاد یا نه؟

ببین عزیزم فرض کن کسی بیمار فعلا هم هیچ امیدی به معالجه طرف به هر دلیلی نیست اون بیمار درد داره برای۷ تسکین دردش مسکن میخوره اما این موقت چون درمان نشده دوباره درد برمیگرده  این اوضاع مملکت ماست حالا بشین فکر کن ببین ایا امیدی به ارزونی هست یا نه شما ۴۰ تومن داری سایپا داره با سی هفت تومن پراید با قیمت قطعی تحویل یک ماه می نویسه اگه تونستی ثبت نام کن که البته بعید می تونم بتونی 

خدایا شکرتتتتتتتت
پایین میاد  فقط ما صبرمون کمه  پیاز پایین اومد  شکر مشکلش حل شد  تخم مرغو یا ...

دوست من توی ایران خوردو کار میکنه میگه نه تنها پایین نمیاد بلکه تا مرداد بیشتر هم میشه 

دوست من توی ایران خوردو کار میکنه میگه نه تنها پایین نمیاد بلکه تا مرداد بیشتر هم میشه 

ایشالله که بیاد من که دعای روز شبم شده اما نمی شه چشم رو واقعیت بست 

خدایا شکرتتتتتتتت