2777
2789
عنوان

می خوایم ماشین بخریم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 51 پست
عزیزم کی ثبت نام کردین؟یک ماهه تحویل میدن؟ همسر منم میگه ماشین رو بفروشیم ثبت نام کنیم می ترسیم دیر ...

نکنید این اشتباه اگر پول اندازه ماشین ثبت نامی داری برو ثبت نام کن اصلا سر به سایت ها زدی خیلی خیلی امکانش کنه بتونی ثبت نام کنی از صد نفر شاید شاید یه نفر بتونه ثبت نام کنه 

خدایا شکرتتتتتتتت
عزیزم کی ثبت نام کردین؟یک ماهه تحویل میدن؟ همسر منم میگه ماشین رو بفروشیم ثبت نام کنیم می ترسیم دیر ...

من 4 اردیبهشت ثبت نام کردم که قراره 30 روز کاری بهمون تحویل بدن یعنی 5 شنبه و جمعه که ایران خودرو تعطیله جزو اون 30 روز حساب نمیشه یا تعطیلات رسمی جزو 30 روز کاری حساب نمیشه با خودم حساب کردم باید 19 خرداد بهمون تحویل بدن ....از دوستم پرسیدم گفت خیلی از مشتریهای ما 30 روز کاری بهشون تحویل دادن ....ضمنا مراقب باشید که ماشینتونو که امروز فروختید فکر نکنید همین امروز میتونید ثبت نام کنید سایت ایران خودرو هر روز راس ساعت 10 صبح برای ثبت نام باز میشه و ساعت 10:01 دقیقه بسته میشه ثبت نام به این راحتی انجام نمیشه ممکنه 20 روز تلاش کنید آخر سر نتونید ثبت نام کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی هام که به گرونی دامن میزنن ثبت نام کردن و خوشحالن تو بازار قراره سود کنن،فقط به فکر خودشونن.

عزیزم توی این اوضاع نابسامان مجبوریم از پول نقدمون استفاده کنیم متاسفانه  اوضاع مملکت مارو مجبور به این کار میکنه اگه ما ثبت نام نکنیم کسی دیگه ای اون ماشینو ثبت نام میکنه مثل همین 20 روزی که دوستم داره تلاش میکنه یک ماشین برای برادرم ثبت نام کنه و نمیشه خب به نظرت حالا که ما توی این 20 روز ثبت نام نکردیم دیگه ماشین های ایران خودرو تموم نشد و کسی ثبت نام نکرد؟ خوب معلومه که دیگران ثبت نام میکنن که سایت به این سرعت بسته میشه و ماشین ها ظرفیتش تکمیل میشه.....برادرم یک سال و نیم پیش اومد یه مزرعه آلوئه ورا کشت کرد 120 میلیون خرج کرد از خرید زمین و ساخت استخر و ساخت گلخانه براش 120 میلیون در اومد مثلا برادر من یک کار تولیدی راه انداخت تا چند نفر هم برن سر کار حالا بعد از یک سال و نیم که محصولاتش به بار نشستن هیچ کس ازش نمیخره دولت هم حمایتش نمیکنه الان بعضی عطاریها و کارخانه ها زنگ میزنن میگن کیلویی 800 تومان ازت میخریم در صورتیکه توی عطاریها کیلویی 12 هزار تومان به فروش میرسه به نظر شما وقتی دولت حمایتی از کشاورز نمیکنه برادر من مجبور نمیشه بره ماشین بخره تا بدون هیچ دردسری کلی سود بدست بیاره؟ وقتی برای کشت محصولش یک سالونیم توان جسمی و مالیشو به کار گرفته و هیچ نتیجه ای ندیده مجبوره که بره ماشین ثبت نام کنه تا راحت کسب سود کنه....پس مارو سرزنش نکنید دولتمونو سرزنش کنید

عزیزم توی این اوضاع نابسامان مجبوریم از پول نقدمون استفاده کنیم متاسفانه  اوضاع مملکت مارو مجبو ...

حرفتون کاملا درسته من و شما وامثال ما که مصرف کننده هستیم فقط یک ماشین می تونیم بخریم این دلالا هستن که به این گرونی ها دامن می زنن 

ما هم دقیقا شرایط شما رو داریم چند روز پیش هم طلاهامو فروختیم چون گفتن ارزون میشه. الان تو خرید ماشی ...

ووای چقدر خراب شده اوضاع 

واقعاا یعنی طلا میاد پایین؟؟

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم 
ببین اگه طلا از قبل داری نفروش چون اگ بخوای ماشین ثبت نام کنی به این راحتی نیست دوست من توی ایران خو ...

نه من طلاهام اونقدی نیس که بخوام ثبت نامی بخریم نهایاا مدل ۸۸اگه سنگ بترکه .اما به شوهرم گفتم هر لحظه ماشین رو قولنامه کردی من طلا رو همون لحظه میفروشم

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم