2777
2789

دوستان عزیز لطفااااااا بحث نکنید خواهش میکنم ازتون...ب محض اینکه توهینا شروع شد قفل میکنم پس گارد نگیرید من فقط ازتون نظر میخوام... اون روز تعلیق شدم...براهمین بحث نشه لطفا🙏ب نظراتتون نیازمندم..من مدت زیادیه با یکی دوستم (دختره) انقد خوب و باشعور ب نظر میرسید که ازش بعید بود دروغ بگه...خیلی بهش اعتماد داشتم..من چون بهش گفتم عربم اونم بهم گفت من عربم اما حیف ب ذهنم نرسید باهاش عربی حرف بزنم و دروغشو در بیارم...دوروز پیش اومد گفت من افغانیم و بخاطر اینکه دوستیتو با من خراب نکنی بهت نگفتم...جالبش اینجاست که همش از افغانیا بد میگفت...خیلی نشون میداد ک از افغانیا بدش میومد.. همشم خودشو ایرانی خطاب میکرد همش میگفت عربم و این حرفاا

من الان به شدت حس بدی نسبت بهش دارم..من کاری ب افغان بودنش ندارم فقط از دروغ گفتنش دلخورم

دوروزه ک زنگ میزنه و پیام میده اصلا جوابشو ندادم...شما بودید چیکار کردید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه نمیدادم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

کار به هیچیش ندارم ولی تجربه بهم ثابت کرده دوست دروغگو اینم همچین دروغی دوست ماندگاری نیست حالا بنظر ...

اتفاقا صمیمی بودیم

خیلی ب هم وابسته بودیم

اما از این دروغاش ب شدت بهش نفرت پیدا کردم

چند وقته این دروغ رو گفته؟مخفی کرده؟ اگر حست خیلی بده..فاصله بگیر زمان بده....فک کن...ولی خوب خواست ...

۵ ماهه باهمیم بهم‌نگفت

همش تاکید داشت عربه

خیلی ازش دلخورم

۵ ماهه باهمیم بهم‌نگفتهمش تاکید داشت عربهخیلی ازش دلخورم

بهش بگو که چقدر دلخوری...و یه مدت فاصله بگیر بگو نیاز دارم تنها باشم...بعدا اگر حست خوب شد ادامه بده..ولی دقت کن و اعتماد زیادی نکن