2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست شنیدی، اتفاقا دوست من با رفتار کاری کرد که پزشک فکر کنه باکرست

سلام عزیزم ببخشید میشه خصوصی ازتون یه سوالی بپرسم ؟ خیلی مهمه

و اینک شکفتن و سبز شدن در انتظار توست..🌱✨

بلهمادر دوستم،دوستمو برد و گفتن سالمهبخاطر اینکه مادرش نکشه دوستم رو

چه مادر بیشعوری

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا حال مادر بزرگم دعا کنید ممنونم

وایی منم کاری نکردم ولی همین فوبیا رو دارم میترسم موقع ازدواج برم دکتر و بگن نداری

چرا باید بری دکتر؟برا خودتون ارژش قائل باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاری به ارزش نداره اینقدر ابن روزا شرایط و اوضاع بد شده که اتفاقا اینکار که کنی عزتت میبری بالا

اتفاقا ارزش دختر میرع زیر سوال 

میرن لنگاشون میدن بالا دکتر ببینه چی بشه

ازددواج و اعتماد 

وقتی از اول بهت اعتماد نداشته باشن شک داشته باشن این زندگی ب درد نمیخوره

مگ پسراشون میرن معاینه ؟

هر وقت پسرا رفتن از پشت معاینه شدن

دخترام میرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترای ک برا خودشون ارزش قائلن تن ب معاینه نمیدن

اتفاقا دخترایی که مشکل داشته باشن و رابطه های نامشروع داشته باشن نمیرن وگرنه تو که سالمی یه گواهی بگیر که بقیه هم بدونن سالمی و عزتت بره بالا

من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی  تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی 

اتفاقا ارزش دختر میرع زیر سوال میرن لنگاشون میدن بالا دکتر ببینه چی بشهازددواج و اعتماد وقتی از اول ...

البته اگه طرف مقابل زورت کنه نه که حتما باید بری و بی اعتمادی باشه نه ولی اگر آدم با خواست خودش بره اشکال به نظر من بعد ها نه طرف مقابلت یه ادم عوضی پیدا میشه میگه ها اینا فلان چن سال باهم بودن و همه کاری کردع بودن و فلان ایقدر ای آدما هس همین که دست خودت باشه کافیه اگه خانواده اون بگن حتما باید بری نه اتقاقا نباید باهاشون وصلت کنی