2777
2789
عنوان

واکسن varivax یا آبله مرغان

101 بازدید | 11 پست

سلام خانما من یه سری چکاب های پیش از بارداری دادم و دکترم گفت آبله مرغان نگرفتم و اگه تو بارداری بگیرم خطرداره میتونی واکسنشو بزنی یا خیلی مراقب باشی من رفتم واکسن و از هلال احمر گرفتم الان هرجایی نمیزنن کسی تا حالا زده تجربه ای داره 

چ جالب نشنیده بودم شوهر منم تا الان نگرفته ینی میتونه واکسن بزنه ک تو پیری نگیره؟؟ هزینش چقدره

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

میرید بیرون حتما ماسک بزنید دستتون بشورید الکل برای ضد عفونی همراهتون باشه واکسنم حتما بزنید 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من خوبه 

حدودا یه ماه پیش دیدم اینطور واکسنی هم هست

اینایی که توی تزریقات کار میکنن بهشون یاد دادن هر واکسنی رو به کدوم عضله بزنن.... نیاز نیست تو یادشون بدی که

فقط خودت بدون محض احتیاط 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چ جالب نشنیده بودم شوهر منم تا الان نگرفته ینی میتونه واکسن بزنه ک تو پیری نگیره؟؟ هزینش چقدره

اره عزیزم هست فقط هر داروخونه ای پیدا نمیشه و من از داروخونه های هلال احمر گرفتم 1500اگه دو دوز بزنی 3تومن میشه

به نظر من خوبه حدودا یه ماه پیش دیدم اینطور واکسنی هم هستاینایی که توی تزریقات کار میکنن بهشون یاد د ...

الان دوتا درمانگاه رفتم نزدن فردا باید برم مرکز بهداشت بپرسم 

الان دوتا درمانگاه رفتم نزدن فردا باید برم مرکز بهداشت بپرسم

جدا؟  فکر نمبکردم اینطوری... 

من چند وقت پیش به همسرم میگفتم کاش زده بودیم... البته هر دو بچگیمون آبله مرغون گرفتیم.... همسرم زونا گرفته بودن و خیلی اذیت شد 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

جدا؟ فکر نمبکردم اینطوری... من چند وقت پیش به همسرم میگفتم کاش زده بودیم... البته هر دو بچگیمون آبل ...

اره واقعا برای کسایی که تو بزرگسالی میگیرن خیلی بدتره منم ترسیدم که تو دوران بارداری نگیرم رفتم واکسنشو خریدم

اره واقعا برای کسایی که تو بزرگسالی میگیرن خیلی بدتره منم ترسیدم که تو دوران بارداری نگیرم رفتم واکس ...

آره سخت بود، البته زونا برای اونایی هست که قبلا گرفتن.... خیلی زیاد همسرم اذیت شد با اینکه اهل ناله و غر زدن نیست ولی خیلی سخت گذشت... خدا از این بلاها دور نگهش داره .... خودمم دقیقا همون تایم یه مریضی دیگه گرفتم و نگم که چه اوضاعی درست شده بود برامون.... 

شما هم کار خوبی کردی واکسن گرفتی

حالا انشالله برای تزریق هم بهت میگن پیش کی بری

الان باردار هستی یا در حال اقدام هستید ؟

آره سخت بود، البته زونا برای اونایی هست که قبلا گرفتن.... خیلی زیاد همسرم اذیت شد با اینکه اهل ناله ...

انشالا همیشه سلامت باشید عزیزم 

منم قصد اقدام داشتم که گفت اگه واکسن و بزنی تا 3ماه باید صبرکنی الانم که هرجایی نمیزنن ونمیدونم چی کار کنم گفتن صبح برم مرکز بهداشت بپرسم