سلام خانوما. من از طریق مرکز بهداشت شهرمون کتاب و سی دی برای ورزش های زایمان طبیعی تهیه کردم. فقط یه ورزش نیم ساعته اس که یه خانومه لباس قرمز انجام میده و هر روز باید تکرار بشه. خواستم ببینم کسایی که مراکز خصوصی رفتن فقط همینه یا تنوع ورزشا بیشتره؟
حتما اگه می خواین زایمان طبیعی داشته باشین مامای همراه بگیرید که تو روند زایمان براتون ماساژها و ورزشهای هر مرحله رو انجام میده و میگه بهتون و خیلی کمک بزرگیه در روند زایمان و اینکه به هیچ وجه درداتون شروع شد نشینید و یا دراز نکشید هر چه بیشتر فعالیت از جمله پیاده روی بالا و پایین رفتن از پله ورزش با توپ، قر کمر و... انجام بدین روند زایمان سریع تر و خیلی راحتتر انجام میشه چون سر بچه زودتر پایین میاد.
بله گلم برش میزنن ولی اون موقع اون قسمت حالت ژله ای و بی حس داره و شما چیزی متوجه نمیشید من که نفهمیدم بعدش فقط یه مسکن میدن که دیگه اصلا انگار نه انگار که زایمان کردی
والا من دوتا زایمان طبیعی داشتم حین بارداری نه کلاسی رفتم نه ورزشی کردم🙁 خییییلیم راحت زایمان کردم وااای چقدرم چاق شده بودم😂 عقط پیاده روی میکردم اونم کم
من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخواممیرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘