2777
2789
عنوان

ورزش های زایمان طبیعی کسی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدم ۱۵۵ وزنم ۵۴

من ۴۵ کیلو بودم اصلنم شکم نداشتم ۱۸سالمم بود الانم ۸ماهه زایمان کردم  زایمان طبیعی یه مزیتی داره سزارینم یه مزیتی 

بستگی داره  که استانه تحملت چقدر باشه بنظرمن که طبیعی خیلی خوبه  

بعدشم موقع برش پرینه بی حسی میزنن نگران نباش 😚

😒

حتما اگه می خواین زایمان طبیعی داشته باشین مامای همراه بگیرید که تو روند زایمان براتون ماساژها و ورزشهای هر مرحله رو انجام میده و میگه بهتون و خیلی کمک بزرگیه در روند زایمان و اینکه به هیچ وجه درداتون شروع شد نشینید و یا دراز نکشید هر چه بیشتر فعالیت از جمله پیاده روی بالا و پایین رفتن از پله ورزش با توپ، قر کمر و... انجام بدین روند زایمان سریع تر و خیلی راحتتر انجام میشه چون سر بچه زودتر پایین میاد.

من ۴۵ کیلو بودم اصلنم شکم نداشتم ۱۸سالمم بود الانم ۸ماهه زایمان کردم  زایمان طبیعی یه مزیتی دار ...

بی حسی میزننن  راس میگی 🙄🙄🙄ن من ازاون تیقه میترشم والله درد تحمل میتونم بکنم🙄🙄

ن میگن واژن ک تنگه با تیغه میبرن😣😣😣

بله گلم برش میزنن ولی اون موقع اون قسمت حالت ژله ای و بی حس داره و شما چیزی متوجه نمیشید من که نفهمیدم بعدش فقط یه مسکن میدن که دیگه اصلا انگار نه انگار که زایمان کردی

🤗🤗😏دوسش دارم چون ب سختی بدشت اوردم ی روزم درد بکشم ولی اون تیقه😣😣لعنتی یادم میوفته میمیرم 

تاحالا دندون درد کشیدی؟ از زایمان بدتره. من جفتشو کشیدم.

یعنی درد دندون رو طاقت بیاری زایمان اصا چیزی نیست. راستی تو تاپیکام بگرد خاطره زایمانمو نوشتم.

والا من دوتا زایمان طبیعی داشتم حین بارداری نه کلاسی رفتم نه ورزشی کردم🙁 خییییلیم راحت زایمان کردم وااای چقدرم چاق شده بودم😂 عقط پیاده روی میکردم اونم کم

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
قدم کوتاهههههه😭😭مشکلی برخورد نمیکنم ؟ موندم خ میترسممممم 

نمیدونم عزیزم بستگی به روحیه ی خودت داره

اگر نمیتونی سزارین شو 

چون مطمین باش اگر از طبیعی بترسی با اولین دردی که میاد سراغت میگی سزارینم کنین اون موقع نه دکترت نامه داده نه بیمارستان بدون علت قبول میکنه

بله گلم برش میزنن ولی اون موقع اون قسمت حالت ژله ای و بی حس داره و شما چیزی متوجه نمیشید من که نفهمی ...

اهان قسمت ببینم چی میشه ولی ب هرحال هردوتاشم سخته خداخودش کمکمون باشه

من بارها اینجا گفتم 

برا زایمان طبیعی حتما ماما خصوصی بگیرید 

با خودتون خرما ببرید 

از اون برش که میزنن نترسید یه سانت نهایت دو سانته ، یه متر که نیست بعدشم خودش بی حسه 

استارتر من رفتم کلاس ورزش همون بهداشت ماه نهم خیلی بهم کمک کرد دهانه رحم نرم میشه