2777
2789
عنوان

ورزش های زایمان طبیعی کسی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 78 پست
وای چقدر خوب عزیزم تشکر از بابت پاسخگوییت  خیلی دوست دارم زایمانم طبیعی بشه ، نزدیکی از هفته چ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1000498/نکاتی-برای-آماده-شدن-برای-زایمان-طبیعی

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!
ماساژ پرینه رو روزی یکبار با روغن زیتون انجام بده ماساژ سر سینه هم همینطور ماه اخر روزی یکبار حمام ...

الهی خیر بینی ، دستت درد نکنه عزیزم خواهری 

انشاالله خودت و نی نی ت همیشه سالم و سلامت باشید.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

خدایا زایمان همه مامانا راحت باشه دخترمنم سلامت بهم برسون میشه برام دعا کنین🌸🌸🌸،خدایا هزاران مرتبه شکر بابت هدیه ای که بهم دادی خودت مراقبش باش،خدایا هیچ مادری رو چشم انتظار نذار ،توکلت علی الله (رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بله من طبیعی شدم من ددماه اخر دایم پرینه م رو ماساژ میدادم این باعث شد کلا  ۸تا بخ ...

ببخشید سجده یعنی حالت سجده بری بعد من حس میکنم بچه تازه سر میخوره ب طرف معده، و اینکه چند دیقه اون حالتی باشیم؟

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
ببخشید سجده یعنی حالت سجده بری بعد من حس میکنم بچه تازه سر میخوره ب طرف معده، و اینکه چند دیقه اون ح ...

نمیدونم تو حالت سجده چ اتفاقی می افته ولی خیلی کمک کنندست

وقتی دردام اوج گرفت تو بیمارساان هم ماما همراهم بیست دقیقه ای بم گفت سجده بمون این باعث شد یهو فول شم و باز شم

هروز این ورزش رو انجام بده ماه اخر هر دفعه ۱۰ثانیه سجده بمون

روز اول از ۵بار شروع کن اخرای زایمان دفعاتتو بالاببر

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!