سلام خانوما. من از طریق مرکز بهداشت شهرمون کتاب و سی دی برای ورزش های زایمان طبیعی تهیه کردم. فقط یه ورزش نیم ساعته اس که یه خانومه لباس قرمز انجام میده و هر روز باید تکرار بشه. خواستم ببینم کسایی که مراکز خصوصی رفتن فقط همینه یا تنوع ورزشا بیشتره؟
من ورزش میکردم تا ۲ماه اول بعد لکه بینی افتادم قطع کردم تا ۸ماهگی بعد اون شروع به پیادروی کردم ۲ساعت در روز بدون استراحت بعد توپ میزدم
ماما همراهم گرفته بودم اما انقد دردام قابل تحمل بود که شک داشتم برم بیمارستان اخرسر دردم زیاد شد رفتم بیمارستان ۹سانت شده بودم و ۱ساعت بعد نی نی م دنیا اومد
منم بهداشت کلاسارو میرم ورزش میکنم زیادم امیدوار نبسنم موثر واقع بشه اخرش تا سرحد مرگ باید بر ...
زایمان طبیعی همینه عزیزم. البته بدن ها با هم فرق دارن. بسته به سایز لگن آدم داره. بعضیا میگن از درد پریودی یه کم بیشتر بود. بعضیا میگن لحظه ای که فکر کردیم داریم میمیریم همه چی تموم شد و بچه اومد
سلام دوست عزیزم من خودم کلاس پیلاتس بارداری رفتم، و طبیعی و کاملا فیزیولوژیک زایمان کردم بدون اپیدورال. ورزشای دوران بارداری خیلی تو قرارگیری و وضعیت جنین در لگن موثره فقط به شرطی که کاملا درست انجام بشه کوچکترین اشتباهی در انجام دادن ورزشا می تونه نتیجا عکس بده و مثلا ورزشهایی که برای پایین اوردن سر جنینه اگه کمی اشتباه انجام بشه باعث بالا رفتن جنین میشه.