2777
2789
عنوان

ورزش های زایمان طبیعی کسی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 78 پست

من ورزش میکردم تا ۲ماه اول بعد لکه بینی افتادم قطع کردم تا ۸ماهگی بعد اون شروع به پیادروی کردم ۲ساعت در روز بدون استراحت بعد توپ میزدم 

ماما همراهم گرفته بودم اما انقد دردام قابل تحمل بود که شک داشتم برم بیمارستان اخرسر دردم زیاد شد رفتم بیمارستان ۹سانت شده بودم و ۱ساعت بعد نی نی م دنیا اومد 

😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینی روحیه ی خودت چیه. اگر می ترسی اصلا نمیشه

😔😔😔😔خب ترس داره بچه اولمه خودمم ضعیف هستم زیاد چاق نیستم ریزه میزه هستم میترسم زیر تیقه بمیرم خب بدونی با تیقه میبرنت😩😩😩

منم بهداشت کلاسارو میرم ورزش میکنم  زیادم امیدوار نبسنم موثر واقع بشه اخرش تا سرحد مرگ باید بر ...

زایمان طبیعی همینه عزیزم. البته بدن ها با هم فرق دارن. بسته به سایز لگن آدم داره. بعضیا میگن از درد پریودی یه کم بیشتر بود. بعضیا میگن لحظه ای که فکر کردیم داریم میمیریم همه چی تموم شد و بچه اومد

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد

سلام دوست عزیزم من خودم کلاس پیلاتس بارداری رفتم، و طبیعی و کاملا فیزیولوژیک زایمان کردم بدون اپیدورال. ورزشای دوران بارداری خیلی تو قرارگیری و وضعیت جنین در لگن موثره فقط به شرطی که کاملا درست انجام بشه کوچکترین اشتباهی در انجام دادن ورزشا می تونه نتیجا عکس بده و مثلا ورزشهایی که برای پایین اوردن سر جنینه اگه کمی اشتباه انجام بشه باعث بالا رفتن جنین میشه. 

خب اخه تو شزارین    بی حس میشی اخه تو طبیعی بی حسی نمیزنن 😣😣

من طبیعی زایمان کردم. بخدا اصلا آش دهن سوزی نیست :))

اون تیغ زدن رو هم اصلا حس نمیکنی. بعدم موقع بخیه زدن بی حسی میزنن.

ولی خب میترسی برو سز. من اصرار داشتم طبیعی بیارم. بچه های بعدیمم طبیعی میارم.

من ورزش میکردم تا ۲ماه اول بعد لکه بینی افتادم قطع کردم تا ۸ماهگی بعد اون شروع به پیادروی کردم ۲ساعت ...

از اول 8 ماهگی پیاده روی رو شروع کردی یا 8 ماه تموم شد؟ 

با توپ چطوری کار می کردی؟

مامای همراه ماساژ و ورزشت میداد فقط؟

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
سزارین راحته دردی چیزی داره ادم میشه توضیح بدی 

پسرم مدفوع کرده بود مجبورشدن ببرنم اتاق عمل...دوروز اول وحشتنکه دردش امااز روزسوم دردش کم میشه ...من که روز چهرم پامیشدم کارای بچمو انجام میدادم

من طبیعی زایمان کردم. بخدا اصلا آش دهن سوزی نیست :)) اون تیغ زدن رو هم اصلا حس نمیکنی. بعدم موقع بخ ...

اوووف هردوتاشم دردداره خلاصه گذاشتیم تو شکم باید هرجوری شد ک بیرون بیاد😂😂😂

اره بریچه.بهم گفتن که تااواسط این هفته که 37هستم اگه نچرخه سزارین میشم.منم نشستم روبه آسمون که نچرخه ...

من تو هفته ۳۱ رفتم چرخیده بود کلی فحشش دادم البته میخوام برم خصوصی سزارین کنم