2777
2789
عنوان

ورزش های زایمان طبیعی کسی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 78 پست
از اول 8 ماهگی پیاده روی رو شروع کردی یا 8 ماه تموم شد؟  با توپ چطوری کار می کردی؟ مامای همرا ...

۸ماه تمام شد بود شروع به پیادروی کردم اول از کم هفته ۳۹ و ۴۰شد ۲ساعت بی وقفه  توپ پیلاتس خریدم رو میشستم و خودمو بالا و پایین میکردم  

مامای همره به دردم نخورد دیگه چون همه دردامو تو خونه کشیده بودم 

یه چیزی خیلی کمکم کرد اونم این بود دردام که شروع شده بود تو خونه میرفتم حموم اب گرم رو شکم و کمرم میگرفتم خیلی ارومم میکرد 

سوره انشقاقم خوندن تاثیر گذار بود شب شام نخوردم و یه کپسول کرچک خوردم رودهام صاف شد 

😒
تاحالا دندون درد کشیدی؟ از زایمان بدتره. من جفتشو کشیدم. یعنی درد دندون رو طاقت بیاری زایمان اصا چی ...

ن نکشیدم 😄😄😄هنوز تصمیم نگرفتم ولی خ میترسم خداخودش کمکون کنه قسمت هرچی خدابخاد ولی طبیعی مسگن شخته😣😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووف طبیعی بهتره یا شزارین؟؟؟

من سزارین رو ترجیح میدم .. ازشب قبلش رفته بودم بیمارستان موعد زایمانم یک روز گذشته بود اما اصلا درد نداشتم وقتی صبح دکترم اومد کیسه ابم پاره کرد دید بچم مدفوع کرده گفت سریع امادش کنین بدای عمل ...منم تصورات اشتباهی از سزارین داشتم فکر میکردم حالا اتاق عمل اتاق سلاخیه خیلی ترسیده بودم شروع کروم گریه کردن دکترم گفت قربونت برم گریه نداره بچت درشته اصلا نمیتونستی طبیعی دنیاش بیاری...تا برم اتاق عمل یه ده دقیقه طول کشید داشتم از درد میمردم التماس میکردم سریع ببرینم‌اتاق عمل پرستارا خندشون گرفته بود میگفتن نه اون موقع نه حالا 😆😆😆

من هفته ۳۷چرخید

الان اول ۳۸هستم

ورزش کردم

پله دارم میرم بالا پایین

پیاده روی میکنم

خوردنی هم دکترم شربت گلاب عسل زعفران و تخم کتان گفته بخورم

ورزش های لگنی انجام میدم

امیدوارم خوب زایمان کنم

نمیدونم عزیزم بستگی به روحیه ی خودت داره اگر نمیتونی سزارین شو  چون مطمین باش اگر از طبیعی بت ...

اهان ن   اگه سز بشم میرم پیش دکترم بااون حرف بزنم اینجاهم دکترا سز رو قبول نمیکنن اصلا فقط طبیعی

من از رو نت انجام دادم ولی اخرشم زایمان طولانی ای داشتم😐 بعد دوستم هیچی ورزش نمیکرد همینجوری قلپ ...

قلپ😁😑😐😂😂😂😂

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
بی حسی میزننن  راس میگی 🙄🙄🙄ن من ازاون تیقه میترشم والله درد تحمل میتونم بکنم🙄🙄

بی حس میکنن برش میزنن بعد خارج شدن نوزاد و جفت بخیه میکنن برششم اندازه بند انگشتته شایدم کمتر 

😒
من سزارین رو ترجیح میدم .. ازشب قبلش رفته بودم بیمارستان موعد زایمانم یک روز گذشته بود اما اصلا درد ...

😅😅😅😅😅😅قسمت ولی اینجادکترا سزارین نمیکنن باسد ی مقدار پول اضافی بدی فقط طبیعی 

قدم کوتاهههههه😭😭مشکلی برخورد نمیکنم ؟ موندم خ میترسممممم 

بنظرمن قدکوتاه ها راحت تر زایمان میکنن هرچی قدکوتاه اطراف ما بوده همچین میگن راحت بود انگار از پاچه شون افتاده

من هفته ۳۷چرخید الان اول ۳۸هستم ورزش کردم پله دارم میرم بالا پایین پیاده روی میکنم خوردنی هم دک ...

وای منم هفته ۲۷ هستم بچم بریچه چکار کردی چرخید از سیزارین خیلی میترسم😫

بنظرمن قدکوتاه ها راحت تر زایمان میکنن هرچی قدکوتاه اطراف ما بوده همچین میگن راحت بود انگار از پاچه ...

😆😆😆😆😆😆😆کاش خدا خودش کمکمون باشه 🤗🤗🤗دعاکنین ب شلامتی بیاد بغلم خیلی خسلی تو حسرت بودم ب سختی بدست اوردم 😙