2777
2789

من البته تصمیم داشتم ولی نشد

ته دلم هم دوست دارم و حالا هر از گاهی، یکی میاد در فواید بچه و شیرینی و ... میگه یا یکی بچه دار میشه و فیل من یاد هندوستان میکنه

میخوام نکنه

میخوام کسی چیزی گفت منم سفت و محکم باشم و 

من هیچ وقت نتونستم سفت و محکم باشم آخه

کمک کنید.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم دارم به این نتیجه میرسم که خدا دلش نمی خواد من مامان بشم دارم کم کم میپزیرمش 

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا

بچه عشقه،عشق

به بعد ۶ ماهگی فکر کن انقدر ناز میشه که نگو

من نمیتونم منصرفت کنم فقط بلدم انگیزه بدم😊

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

از تجربتون

از نحوه پذیرش تون بگید

البته من خودمم کلی تجربه دارم

ولی بازم گاهی دلم میره

میخوام اصلا دلم نره

برای همین به تجربه کسایی ک مثل من اجبار نشده و خودشون تصمیم گرفتن نیاز دارم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

مگه میشه زندگی بدون بچه؟؟؟چند وقته ازدواج کردی؟بعد یه مدت واقعا زندگی بی معنی و یکنواخت میشه مخصوصا واسه خانوما بجه داری خوب سختیای خودشا داره ولی هیچوت حاضر نیسی به عقب برگردی و نخوای بچه دار نشی 

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦
چون  حامله نشدی میخوای با درونت بجنگی؟! خب  راه درمانو برو بذار به آرزوت برسی. برای رسید ...

رفتم عزیزم 

نمیشه

آره منم دارم به این نتیجه میرسم که خدا دلش نمی خواد من مامان بشم دارم کم کم میپزیرمش 

اتفاقا  نپذیر

هرچیزی رو بپذیری کائنات بهت نمیده میگه خب این نخواستن  رو قبول کرده 

کتاب اسکاول شین رو بخونید.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم