2777
2789
عنوان

اونایی که تصمیم گرفتید بچه دار نشید میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 98 پست
خوندم عزیزم ولی گاه راهی نیست یا راه سخته من سختی زیاد کشیدم تو این راه

نپذیر ولی بسپار دست خدا دیگه بیخیالی طی کن بگو خدایا اگه تو سرنوشت من مادرشدنه تو خودت بهترین موقع و بهترین شکل بهم میدی

BabyFetus Ticker
از تجربتون از نحوه پذیرش تون بگید البته من خودمم کلی تجربه دارم ولی بازم گاهی دلم میره میخوام اص ...

من اصلا دلم نمیره واس بچه کوچیک.

یکی دارم پسره ده سالشه آروم حرف گوش کن باهوش ودرس خوانه.

پدروپسر دوس دارن نی نی بیاریم هی میگن بهم توروخدا بزار بیاد نیمی.

اطرافیان هم چندین ساله میگن بزار یکی بیاد.

من محکم میگم نمی خوااااااااام نمیخوام نمیخوام

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زندگیم وارد ۸ سالگبش شد و پنج سال اقدام میکنم نمبشه انقدر دوا درمون کردم نشد که دیگه دارم میپذیر ...

شمامشکلت چیه ابجی

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 
نپذیر ولی بسپار دست خدا دیگه بیخیالی طی کن بگو خدایا اگه تو سرنوشت من مادرشدنه تو خودت بهترین موقع و ...

اخه عزیزم من بهیچ وجه طبیعی باردار نخواهم شد

چون یک بار برای بالا بردن شانسم لوله ها را بستم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

اینو بدون اونایی که قراره آینده رو بسازن بچه هان...

اونایی که قراره تو پیری از دستمون بگیرن بچه هان...

اونایی که زندگی رو شیرین تر میکنن بچه هان...

البته به نظرم بچه دار شدن بعد 30 سالگی خوبه هنوز از زندگی دونفرتون لذت ببرید.جوونی هاتون استفاده کننین

بچه وقت میخواد ولی خوبیای خودشو داره و در آخر اینم بدون که...

اشتباه یه دکتر زیر خاک دفن میشه...

اشتباه یه مهندس فرو میریزه رو خاک...

ولی اشتباه یه معلم روی خاک راه میره و آدمای زیادی رو اذیت میکنه....

پس اگه بچه دار شدی مادر خوبی برای بچت شو...

و به حرف مردم گوش نده اونا همیشه با حرفاشون زندگی رو برامون تغییر میدن و ممکنه این بدبختمون کنه ...

"نگذارید قلبهایتان در عذاب باشد..." انجیل

تازه بعدا که بچه بزرگ شد باید رعایت محرم نامحرمی هم بکنی و ...

اره راستی یه سوال...پسره شوهر که از ۲ یا ۳ سالگی پیش خودت بزرگ بشه بعدبهت نامحرمه؟؟؟

مشکلات زیادی دارم الانم بهترین دکتر را رفتم میگه با تخمک خودم 5 درصد شانس دارم و باید  اهدای ...

اسم دکترت چیه؟

کدوم شهر هستی

خیلی از دکترا هورمون درمانی میکنن تخمک رشد میدن که طبیعی بارداری اتفاق بیفته. 

حتی من میدونم. خانوم ۴۶ ساله که رو به یائسگی  بود با هورمون درمانی باردار شد.  اینو تو مطب منشی تعریف کرد البته 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
مشکلات زیادی دارم الانم بهترین دکتر را رفتم میگه با تخمک خودم 5 درصد شانس دارم و باید  اهدای ...

به نظر من اگه آدم میخواد بچه داربشه باتخمک خودش بچه داربشه که بچه ی خودش باشه نه باتخمک کسی که نمیشناسه کیه

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
هیچوقت این بچه هایی که به سرپرستی میگیریدنمیتونه حسی درشما ایجادکنه که پاره تنتون میکنه...به نظره من ...

گلم این نظر شماست و محترمه ولی چند ساله به توافق رسیدیم.

از نظر من اینکه میگن ژن خودت باشه پاره تن خودت باشه از خون خودت باشه زیاد جالب نیست مگه خون من رنگینتر از بقیه است؟

صد در صد اون کسی که بچه رو بزرگ میکنه نگرانشه مادرشه و صرفا ۹ ماه بارداری دال بر مادر بودن نیست به نظرم.

قطعا نمیتونیم بگیم اینهمه مادری که بچه به فرزند خواندگی گرفتن تجربه مادر شدن ندارن یا اندازه پاره تنشون دوستش ندارن و صرفا کار بیهوده انجام دادن و اسمش مادر بودن نیست و قطعا با اطمینان نمیتونیم بگیم چه حسی ایجاد میکنه وقتی تجربه نکردیم ولی من از الان دلم براش پر میزنه.

اتفاقا از دید من کسی که اینکارو میکنه قلب رئوف تری داره.

اره راستی یه سوال...پسره شوهر که از ۲ یا ۳ سالگی پیش خودت بزرگ بشه بعدبهت نامحرمه؟؟؟

نمیدونم 

ولی امضات را من این طور میخوام بگم از امروز به بعد که

خدایا من دیگه منتظر نیستم و تمام. قبول.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
اخه عزیزم من بهیچ وجه طبیعی باردار نخواهم شد چون یک بار برای بالا بردن شانسم لوله ها را بستم

خوب نگفتم که درمان نکن ولی بیخیال باشه اگه هر اتفاقی افتاد بگو این بهترین ذتفاقی بودهکه افتاده باور کن خودتم ارامش میگیری

BabyFetus Ticker
نمیدونم  ولی امضات را من این طور میخوام بگم از امروز به بعد که خدایا من دیگه منتظر نیستم و تم ...

همیشه لحظه آخر،خدا نزدیکترمیشه