2777
2789
عنوان

اونایی که تصمیم گرفتید بچه دار نشید میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 98 پست
خب دیگه اگه خودتم مشکلی نداری بخیال بچه شو  من به خودم وقت تعیین کرده بودم گفتم تا سن سی و پنج ...

منم دیگه ددلاینمه

ولله یه عمر که نباید دنبال چیزی بود

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
اره راستی یه سوال...پسره شوهر که از ۲ یا ۳ سالگی پیش خودت بزرگ بشه بعدبهت نامحرمه؟؟؟

"اگر زن با مردی ازدواج کند که از زن سابق خود پسر دارد، به محض اجرای صیغه عقد دائم یا موقت، محرمیت ابدی بین زن بابا و پسر حاصل می‌شود و نیازی به وقوع نزدیکی نیست."

منبع

https://www.seratnews.com/fa/news/54748/محارم-انسان-چه-کسانی-هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر نعمتی و هر دارایی ای قیمتی داره همسر من با روند ای وی اف ک من 4 بار امتحان کردم چندان راضی نبود. ...

نگار عزیز

شاید با توجه به بیماری ژنتیکی همسرت یه حکمتی هست بچه دار نشدی. 

منم تقريبا سرایطم مثه شماست! 

الان دوستان خوبی توی این تاپبک اومدن و نظر دادن. 

به بار من همچین تاپیکی زدم، دنبال دوستانی مثه شما بودم، که متأسّفانه به عده بی فرهنگ و بی ادب اومدن تاپیکمو بهم ریختن! 

برات درخواست دوستی دادم، خواستی اکی کن بیشتر صحبت کنبم. 

نگار عزیز شاید با توجه به بیماری ژنتیکی همسرت یه حکمتی هست بچه دار نشدی.  منم تقريبا سرایطم م ...

من گفتم مشکل ژنتیکی داره؟  

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
تو این مملکت دارن جنین اهدایی منتقل میکنن بعد اون وقت مراجع هنوز سر تخمک مناقشه دارن. بعد مملکت اسلا ...

بعد اونوقت این مراجع نظرشون در مورد اینکه یک زندگی بپاشه چیه؟دو نفر به هم سرد بشن چیه؟من خودم برای جنین اهدایی اقدام کردم و از خدا می خوام سالم و صالحشو نصیبم کنه

من گفتم مشکل ژنتیکی داره؟    

عزیزم جنین اهدایی بگیرید .این طوری چون هر دو سهمتون از بچههم یکیه .شاید راحت تر باهاش کنار بیایید و باعث بشه حستون به بچه بهتر باشه .و دیگه  جنین اهدایی اتفاقا در مواردی که مشکل ژنتیکی هست پیشنهاد میشه

بعد اونوقت این مراجع نظرشون در مورد اینکه یک زندگی بپاشه چیه؟دو نفر به هم سرد بشن چیه؟من خودم برای ج ...

چی بگم ولله

فقه مطابق روز نیست شاید.

شاید هم نظر اونا درست باشه

همه مردا و زنا ك ازدواج ميكنن نبايد مادريا پدرباشن من انقدر حالم ازبچه بهم ميخوره انقدر وسواس بد دارم كه اصلااااا نميخوام شوهرمن نميخواد هرگز روز مرگمه روز باردار شدن خدا به هركس ميخواد كلي بچه بده