2777
2789
عنوان

مشکلات هورمونی لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 29 پست
اصلا این عرق معروفه برای هورمونای زنانه بدتر نمیشی خیالت راحت بزن توی نت تحقیق کن دربارش

حتما پیگیری میکنم ممنون

فقط میترسم حل نشه بزنه همه چیو بدتر هم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ورزشکار هستم مرتب هفته ای ۳ بار تو باشگاهم

چه خوب که اون دو تا موردو نداری ولی ببین یه علت اختلال هورمونی و پریود نشدن ورزش حرفه ای و سنگینه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
واسه کسی‌ که دوساله پریود نشده این کار درستی نیست باید بره دکتر اصلا ببینه مشکلش چیه

من از دکتر زنان در این موارد خیری ندیدم با قرص جلوگیری پدر بدن منو در اوردن این عرقم برای همین مساله هست به هرصورت تجربه من از دکتر چیز قابل توجهی نبود چیزی که به کارم اومد گفتم 

امیدوارم دوست عزیزمون بهترین ها براش پیش بیاد مساله رو سریع و بی دردسر  حل کنه🙏🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چه خوب که اون دو تا موردو نداری ولی ببین یه علت اختلال هورمونی و پریود نشدن ورزش حرفه ای و سنگینه

نه ورزش سنگین کار نمیکنم متوسطه

فقط این مشکل رو دارم و خیلی اذیتم میکنه راستش

من از دکتر زنان در این موارد خیری ندیدم با قرص جلوگیری پدر بدن منو در اوردن این عرقم برای همین مساله ...

معذرت میخوام میتونم بپرسم مشکل شما چی بود؟ الان کاملا خوب شدین؟

زنان زیاد اهمیت نمیدن راستش اصلا به حرفام گوش نمیدن ببینن چی میگممیخوام اول برم غدد چون معلومه اختلا ...

نه عزیزم اول برو زنان

شاید تنبلی تخمدان یا کیستی چیزی داشته باشه 

اینا ربطی به غدد ندارن

تحقیق کن ببین کدوم دکتر بهتره برو پیش همون

بعدش اگر‌لازم باشه خود دکتر زنان ارجاع میده به غدد

نه عزیزم اول برو زنانشاید تنبلی تخمدان یا کیستی چیزی داشته باشه اینا ربطی به غدد ندارنتحقیق کن ببین ...

جدی؟ آخه میگن دکتر غدد برای مشکلات هورمونی بهتر از زنانه برای همین

من از دکتر زنان در این موارد خیری ندیدم با قرص جلوگیری پدر بدن منو در اوردن این عرقم برای همین مساله ...

دقیقا طب سنتی برای همین موقعست 

وقتی میشه با طب مدرن درمان کرد خیلی بهتر است که بری پیش‌پزشک متخصص 

چون به طور تخصصی مشکلت رو بررسی میکنه و دقیقا متوجه میشه که مشکل از کجاست 

و اگر با اون درمان شد که چه بهتر 

ولی اگر نشد در مرحله آخر میشه به سمت داروهای گیاهی رفت

معذرت میخوام میتونم بپرسم مشکل شما چی بود؟ الان کاملا خوب شدین؟

من پریودای نامرتب داشتم و کم و زیاد

کیست داشتم یه کوچیک و پریودای دردناک و واقعا کمرشکن 

این عرق رو که میخوردم انگار همه چی تا حد زیادی میزون میشد دردا قابل تحمل تایم پریودا مرتب روزاش اندازه مقدار خونریزی به اندازه 

سنم از شما بیشتر بود

الان که متاهلم و سنم خیلی بیشتر ازشماست بله همه چی شکر خدا خوبه 

همون روزا هم خوب شد 

شما رحمتون اگر مشکل داخلی ندارید سرده به گرمی ببندیدش خیلی بهتر میشه 

من یه مدت طولانی گوشت شتر مرغ میخوردم واقعا عالی بود 

دور کمرتو همیشه ببند جلوی ظرفشویی وایمیسی نذار لباست خیس بشه و رعایت همین چیزای کوچیک خیلی کارو جلو میندازه 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

جدی؟ آخه میگن دکتر غدد برای مشکلات هورمونی بهتر از زنانه برای همین

خب شاید مشکلت هورمونی نباشه عزیزم

تو اگر کیست داشته باشی اول باید کیستت درمان بشه 

چکاپ بشی خدایی نکرده رحم یا تخمدانت مشکلی نداشته باشه 

اولین کاری که دکتر میکنه اینه که برای شما آزمایش کلی چکاپ و سونوگرافی مینویسه که ببینه دلیلش چیه

توی آزمایش هم‌ که عملکرد غدد و اینا چک میشه و بعد اون اگر مشکل هورمونی‌داشته باشید دکتر به دکتر غدد ارجاع میدن