2777
2789
عنوان

هرکی احساس میکنه دکتره،بسم الله

271 بازدید | 61 پست

سلام دوستان،مدتیه تمام بدنم بهم ریخته،دیگه در حدی شده که نمیدونم چکار کنم، و نمیشه یسره از این دکتر و ازمایشگاه برم به اون یکی، راهنماییم کنید اگر چیزی میدونید

من یکساله پوستم تغییراتی داشته و زیاد ازارم نداده اما خب دکترم رفتم خوب نشدم(خشکی های قرمز رنگ ،روی دستام و بازوهام)

یک ماه پیش دردهای بدی وسط قفسه سینه ام و دقیقا همون نقطه از پشت کتفم سراغم اومد، با سردردهای شدید که رگ گردنم تیر میکشید و گاهی نفخ،که با شربت معده خوب شدم و چون تعطیلی بود دکتر نرفتم...

یک هفته بعدش،یبوست و نفخ گرفتم، چون قبلا یبار دچارش شده بودم و دکترم رفته بودم میدونستم چکار کنم اما به سختی روم جواب میداد،اینا که بهتر شد،باز چیز دیگه ای شروع شد😥😢😢دیشب لکه دیدم.

و سه ماهه که قبل از پریودی لکه بینی دارم، چون دانشجوام و استرسی ام گفتم شاید طبیعیه اما این ماه دیگه ترسیدم(ضدبارداری استفاده نمیکنم هیچوقت و باردارم نیستم)

خودم که حس میکنم دارم فنا میشم

موندم دکتر چی برم؟ چکار کنم که ریشه کن بشه این داستانا

توروخدا اگر چیزی بلدین راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر من رو ب موت بود فقط عطاری نجاتش داد ..به علم پزشکی بی اعتماد شدم فقط عطاری 

امروزم خودم میرم پیش شاگرد استاد تبریزیان برای ویزیت بارداری ..

طبی ک خدا خاسته و کلی احادیث داریم راجبش

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
طب سنتی هم قبلا رفتم،فایده نداره اصن

حجامت کردی؟؟؟؟

سودای بدن ک زیاد بشه شروع میشه با چند ماه ن بلکه چند سال باید زیر نظر طب سنتی خوووووب باشی

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام

پوست میتونه مربوط به کبدت باشه ازمایشات کامل انجام دادی؟ حالا واسه کبدت و اینکه رنگ پوستت باز بشه برو داروخانه قرص لیور گل بخر نیم ساعت قبل غذا بخور روزی دو تا نگران نباش کاملا گیاهی و بی ضرره گیاه خار مریم هست من میخورم خانواده هم میخورن خیلی تاثیر مثبت داره دو هفته بخور خودت متوجه میشی پاک سازی کبد میشی

کجا رفتی عزیزم؟؟ باید پیش دکتر متخصص بری! یعنی پزشکی که دکترای عمومی خونده و بعد تخصص طب ایرانی گرفته! مرکز طب سنتی بیمارستان تجریش دکترای خوبی داره، بهترینش دکتر رضاییه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

وای این بیسوادا مثل تبریزیان و شاگرداش گند زدن دو هفته پیش یه مریض اومد رفته بود پیش این اقا خانم کیست هیداتیک داشت زده بود به کبد دیر اومده بود دکتر رفت واسه عمل یه قسمت کبد هم باید برداشته بشه تبریزیان بهش دارو گیاهی داده بود گفته بود دکتر نرو اینم نتیجش 

پدر من رو ب موت بود فقط عطاری نجاتش داد ..به علم پزشکی بی اعتماد شدم فقط عطاری  امروزم خودم می ...

نمیدونم والا،من جفتشو رفتم اما نتیجه چندانی نداشته،ان شالله که کسی مریض و ناخوش نباشه و اگرم هست شفا بگیره و سلامت باشه