2777
2789
عنوان

هرکی احساس میکنه دکتره،بسم الله

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 61 پست
من واقعا چیزی نمیدونم و بی طرفانه حرفمو میزنم،چون نه از طب سنتی خیری دیدم نه این دکترای خودمون ولی ...

زدی تو خال...وزیر بهداشت همون کسیه ک مجوز ورود مافیای تراریخته به ایران رو داده این آدم میتونه دلسوز ایران باشه؟؟؟

وزیری ک میگه پیرمردا باید بمیرن نمیصرفه براشون داروی دو میلیاردی بیاریم...

تا کی نفهمیم...پزشکااااااا فقط مریضتر و ضعیفتر میکنن...ایران پر شده از نازایی و بیماری

قبلنا ک همه با طب سنتی درمان میکردن زمان بابابزرگا ....اینقدر بیماری بود؟؟؟انقدر نازایی بود؟؟؟؟

ی کم تحقیق کن راجب طب اسلامی خودت در می یابی به همه چی

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
خدا به من عقل داده اعتماد به حرف تبریزیان و امثالش و شما توهین به خودمه من واسه خودم و بدنم ارزش قائ ...

شما اگه ارزش قائل بودین یه تحقیق میکردین ن بر پایه یک تجربه از یک خانم تبریزیان رو خراب کنین...التمااااس تفکر فراوان 😊😋

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اما خانم ملیح من و خانوادم اگ سرما بخوریم به گفته ی استادم دمنوش آویشن میخوریم...امتحانش ضرری ندار ...

من خودم تحصیل کرده این رشته هستم جهت اطلاع اوبشن از روز سوم بیماری مفیده استفاده از روز اول باعث میشه بیماری کامل بهبود پیدا نکنه

من نیازی نمی بینم تمام تحقیقاتمو بریزم بیرون میتونستم چیزی نگم و بگم من ک خودم رعایت میکنم ..من رو تک تک لقمه هایی ک وارد بدنم میشه حساسم..

مزاجم ...هر غذایی رو با مصلحاتش میخورم

روغن و نمک و آبم و تغییر دادم 

میتونم راجب دیگران بی تفاوت باشم ولییییی خانم ملیح تو رو بخداااا اگه واقعا تحقیق نکرده و مطمئن نیسین ذهنیت دیگران رو الکی خراب نکنین ک تا ابد مدیونین در این صورت..

به امید روزی ک همه بیماری ها ریشه کن بشن

من نیازی نمی بینم تمام تحقیقاتمو بریزم بیرون میتونستم چیزی نگم و بگم من ک خودم رعایت میکنم ..من رو ت ...

بخاطر همین تبلیغات شماها دو هفته پیش یه نمونه از کسایی که رفت پیش این اقا کبدش و از دست داد یکی از دوستام هم باز هم بخاطر همین تبلیغلت شما رفت پیش این اقا و توده سرطانی که راحت با پرتودرمانی از بین میرفت متاستاز داد به کل بدن و از دست رفت بخدا خون اینا گردن شماهاست مدیونید بهشون

دوستان طب سنتی برای تکان خوردن مایع گوش هم درمان داره؟روزی چند تا قرص سرگیجه می خورم اثر نداره.

حجامت و زالو هم رفتم تاحدی برای سردردم خوب بود.

لطفا اگر درمان سنتی بلدین بهم بگید. سرگیجه نابودم کرده

کار خوبی میکنید برین پبششون فقط مدیونید اگه خدایی نکرده دچار بیماری صعب العلاج شدید برین دکتر حتما ب ...

شما ک ادعای تحصیل ور این رشته تون میشه 😅😅😅😅

بزارین کمی با سرطان آشناتون کنم شاید ی روزی ب دردتون خورد اخه خیلی راحت کلمه رو به زبون میارین و به شیمی درمانی دکترا اعتماد دارین...

سرطان غده ای ک بر اثر غلبه سودای بدن ینی سردی ها بوجود میاد تنها راه درمانش نخوردن سردی هاست چون سرطان از سردی ها و سودا ها تغذیه میکنه و فقط خوردن گرمی ها.....گرمی ها اون غده رو احاطه و آبش میکنن ...درمان سرطان تو طب سنتی از سرماخوردگی هم راحت تره ..

و اما شیمی درمانی چیه؟؟؟؟اینم نمیدونین مطمئنا😄

شیمی درمانی میاد تمام سلولای چه زنده چه مرده چه سالم چه سرطانی رو از بین میبره برای همینه طرف موهاش میریزه چون سلولای سالمشم میکشه و اصلاااا روش مطمئن و درستی نیس ...از چند صد نفر فقط چند نفر بعد کلی هزینه های گزاف و زیاااد خوب میشن ک اونم معجزه خداست..

اقا شماها که همتون یه پا استادین، منو بگید چکار کنم؟ 😩

یه پزشک خوب و قابل همین ولی اون قرص لیور گل رو بخور به تناسب اندام هم کمک میکنه از داروخانه بپرس و از داروحانه هم بگیر فقط تو عطاری یه برند بیخود دارن همون رو میدن 

دوستان طب سنتی برای تکان خوردن مایع گوش هم درمان داره؟روزی چند تا قرص سرگیجه می خورم اثر نداره. حجا ...

باید پیش طبیب حاذق برین ک مجوز از طبیبای معروف داشته باشن...اسم هر کسی رو نمیشه گذاشت دکتر طب سنتی

بخاطر همین تبلیغات شماها دو هفته پیش یه نمونه از کسایی که رفت پیش این اقا کبدش و از دست داد یکی از د ...

تبلیغات ما؟؟؟؟

طبی ک خدا تو قرآن گفته..طبی ک کلی احادیث داریم راجبش نیازی به تبلیغ نداره...

قطعا باید پیش طبیب حاذق برن مردم..به هر کسی نمیشه گفت طبیب