2777
2789
عنوان

تصمیم برای جدایی

609 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من قبلا هم یه تاپیک برای جدایی زدم اونجا دوستان راهنماییم کردن که اول برگردم سرکار بعد اقدام کنم واسه جدایی 

الان دو ماهه سر کارم

یه دختر دوسال و نیمه دارم که مهد کودک میره

دلایل جدایی م رفیق بازی شوهرم ( در حد اینکه هفته ای چند شب خونه نمیاد و یل شبها خیلی دروقت میاد که من از خستگی خوابم میبره) 

اولویت ش فقط خانواده اشه همه جوره ما رو به خانواده اش ترجیح میده (مالی کمک بخوان میکنه و عاطفی و غیر مالی هم همه جوره) 

و دلیل دیگه ام اینه که اصلا تو هیچ مراسمی هیچ دورهمی و پارک خیابون بازار تفریح سفر یا حتی خونه خواهر و برادرم و مادرم کنارم نیست و من خیلی تنهام

دیشب و امشب هم عروسی دعوتیم ولی بازم نمیاد هرچی دیروز  ازش خواهش کردم نشد بعد گفتم تو عنوان همسر من وظیفه داری کنارم باشی و... بازم نشد

آخرم باهاش قهر کردم اصلا با هم حرف نمی‌زنیم 

اینم بگم 5 ساله ازدواج کردم

الان هیچ حسی به همسرم ندارم هیچی حتی تنفر

شما جای من بودین چیکار میکردین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز بگم خیالت راحت کنه در این مورد هیچ کس جز خودت نمیتونه تصمیم بگیره من در آستانه جدایی بودم چون شوهر منم مثل شوهر شما و بدتر از شوهر شما خیانت کرد بهم چون دوستش دارم و بچه هم دارم و یه بار قهرم کردم دیدم نمیتونم واقعا با پدرم کنار بیام جدا نشدم ولی بعد دو سال با تغییرات خودم و به زور من رفتیم مشاوره  کلی کلانجار الان بهتر شده ولی اول خودم تغییر کردم مثلا به خودم خیلی رسیدم محیط خونه رو شاد ولی بعضی ها میتونن راحت جدا بشن خودت فقط باید تصمیم بگیری 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
یه چیز بگم خیالت راحت کنه در این مورد هیچ کس جز خودت نمیتونه تصمیم بگیره من در آستانه جدایی بودم چون ...

من اصلا دوستش ندارم شاید واسه همینه که زیاد به آب و آتیش نمی زنم