2777
2789
عنوان

تصمیم برای جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واسه همینم میخواد برم با یه وکیل حرف بزنم ببینم چیکار کنم واسه اقدام طلاق

باید اول باهاش حرف بزنی ببینی راضی میشه توافقی جدا بشین که در این صورت میره شورا حل اختلاف برای اختلاف خانوادگی اگر نه باید بری درخواست نفقه بدی درخواست مهریه اذیتش کنی جونشو به لبش برسونی تا خودش راضی به طلاق بشه چون در غیر این صورت با دخترت آزارت میده اگر هم بچه میخوای بدی بهش که برو برای همون شورا حل اختلاف البته طلاق اگر بده 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

منظورم اینه ک در برابر بی توجهی و بی تفاوتیش بیخیال باشی و خودت با بچه ات خوش باشی.ولی خوب ما خانوما با محبت و توجه ک زنده ایم.

منظورم اینه ک در برابر بی توجهی و بی تفاوتیش بیخیال باشی و خودت با بچه ات خوش باشی.ولی خوب ما خانوما ...

نمیتونم واقعا منم انسانم و یه زنم نمیتونم بی تفاوت باشم منم فقط یکبار میتونم تو این دنیا زندگی کنم خسته شدم

شغلش چی هس؟

که وقت رفیق بازی داره.

اون پول نداره مهره بده. مهریه رو اجرا نذار.

چون باید اینقد بری بیای . وکیل بگیر. یاخدا میشه دردسر.

اولا طلاق نگیر ببر پیش مشاور. دوستاشو تهدید کن تا اینو محل ندن.

دوما اگه دلت باهاش نیس . سعی کن مخشو بزن خودش طلاقت بده. بچه هم پیشت باشه. 

خدا هست همه جا

بخاطر بچت همه تلاشتو بکن  پیش مشاور برین اونجا به مشاورت بگو بهش زنگ بزنه اگه نمیاد باهاش حرف بزنه چند وقتی  بهش بیشتر محبت کن حتی اگه محلت نداد بهش بگو دلتنگش میشی وقتی دیر میاد..هفته ای دوبار رابطه داشته باش قبلش بخودت برس و پیشنوازی داشتهکتاب 5زبان عشق وتفاوت زن و مرد بخون یا دانلود کن.

خب شما راهکار تون چیه واقعا دارم عذاب روحی میکشم

من شرايط شما رو جوري سخت نديدم كه جدايي رو پيشنهاد بدم ميدوني عزيزم چون خودم خيلي سختي كشيدم حتي تو ازدواج دومم خيلي سختي كشيدم واسه همين ميگم من بودم مدارا ميكردم. اما شما باز تصميم با خودته 

اخلاقه شوهره منم علاوه براینها دسته بزنم داره هرهفته بازبراشمانمیاد خودتونو میزاره این منم نمیزاره ب ...

خانم من حالا شوهر شما اجازه ی شما رو میده شوهر من خودش نمیاد هیچ منم نمیزاره خودمم بگم میرم ز میزنه پدرم که من نمی زارم بده 

بخاطر بچت همه تلاشتو بکن  پیش مشاور برین اونجا به مشاورت بگو بهش زنگ بزنه اگه نمیاد باهاش حرف ب ...

واقعا اگه بخوام این حرفها رو بزنم همه میشه دروغ چون نه دلم براش تنگ میشه نه چیزی 

از رابطه هم بدم میاد احساس میکنم داره بهم تجاوز میشه 

من شرايط شما رو جوري سخت نديدم كه جدايي رو پيشنهاد بدم ميدوني عزيزم چون خودم خيلي سختي كشيدم حتي تو ...

ممنونم عزیزم ولی واقعا خیلی فشار رومه خسته شدم از تنهایی 

و اینکه نمیخوام کنار کسی باشم که دوستش ندارم