2777
2789
عنوان

تصمیم برای جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 49 پست

اخلاقه شوهره منم علاوه براینها دسته بزنم داره هرهفته بازبراشمانمیاد خودتونو میزاره این منم نمیزاره برم خرجی نمیده کارنمیکنه دکترم بردم یه مدت دسته بزنو گیرتش خوب شد ولی باز برگشت الانم خونه پدرمم دلم نمیخاد دیگ برگردم ولی پدرم نمیزاره😔😔😔

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا دوستش ندارم شاید واسه همینه که زیاد به آب و آتیش نمی زنم

پس اگر دوستش نداری واقعا جدا شو ولی به فکر اینکه بچه رو ازت بگیره هم باش اگر میخواد بگیره مهریه اتو بزار اجاره که در آخر بچه رو بگیری مهریه ببخشی اگر هم نه که جدا شو واقعا ولی جدایی تحمل بعدش سخته حواست باشه 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
اخلاقه شوهره منم علاوه براینها دسته بزنم داره هرهفته بازبراشمانمیاد خودتونو میزاره این منم نمیزاره ب ...

شما دیگه مشکلاتت چند برابر منه عزیزم امیدوارم نجات پیدا کنی و به آرامش برسی

دوستمون درست میگه این تصمیمیه ک فقط وفقط خودت باید بگیری.و واقعا در برخورد با آقایونی ک حرف تو گوششون نمیره اگه میخای اذیت نشی خودت باید تغییر کنی اونا خیلی سخت تغییر میکنن.

بچه ام نداد هفته دو سه بار دادگاه اجازه ملاقات میده بعدش الان دخترم دوسال و نیمه هست تا 7 سال که بچه ...

دلت میاد

اولا بچتو نهایتا۴۸ساعت درهفته بهت میدن

بعدشم حالا ک میگی پولی نداره تا مهر بده شنا درخواست مهریه بده اگه دیدی میگه توان مالی نداره بگو در مقابل بخشش مهر حضانت بچتو میخوای 

ایتطور خیالتم راحت میشه بابت بچه ت

آره ممنونم همین نگاه های مردم از همه بدتره

ول کن نگاه مردم واقعا مهم نی این مردم بیکار جهان سومی در هر صورت خیلیاشون دور از جون خیلی زر برای گفتن دارن فقط خودتو و اعصابتو در نظر بگیر حرف مردم بعد یه مدتی طبیعی میشه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
ول کن نگاه مردم واقعا مهم نی این مردم بیکار جهان سومی در هر صورت خیلیاشون دور از جون خیلی زر برای گف ...

آره واسه همینم میخواد برم با یه وکیل حرف بزنم ببینم چیکار کنم واسه اقدام طلاق