2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز به اون حد نرسیدم که خودمو بی ارزش کنم جواب ابلهان خاموشیست

منم مثل تو بودم عزیزم چهارسال جواب ندادم ولی دیدم هرروز گستاخ تر میشن روش هم رو عوض کردم

چرا عزیزم جدا نشو اگه شوهرت خوبه

خوبه

ولی تو خونواده ای بزرگ شده که زن هیچ ارزشی نداره مادرش تو این سن باید برای هرکاری از باباش اجازه بگیره مادرش حق حرف زدن نداره با اینو اون بوده باباش کتک میزده

شوهرم ذاتش خوبه ولی تربیتی که شده افتضاح بوده و دیوونه ی خونوادشه منم خیلی دوس داره ولی کم آوردم دبگه خیلی عذابم داد

من تازه زایمان کردم،هر شب مادر شوهرم ساعت 11 و نیم میومد خونه مون خیلی بهش بی محلی کردم اصلا باهاش ح ...

چرا اخه

من خودم ب شخصه اگه زایمان کنم اصلا دوس ندارم تو اون وضع مادرشوهرم ببینه منو بعد هزارتا صفحه بذاره که اله و بله و...

چرا اخه من خودم ب شخصه اگه زامیان کنم اصلا دوس ندارم تو اون وضع مادرشوهرم ببینه منو بعد هزارتا صفحه ...

نه من سر پا شدم خونه ی مامانم،ولی از کارش بدم میومد که نصف شب میومد تازه باید ازش پذیرایی میکردم،واقعا نمیدونم فازش چی بود!!!!!

من یه بار خونشون بودم تازه نامزد کرده بودیم گفت دخترا برید شام رو آماده کنید فلانی پاشو فلانی پاشو.گفتم پس پسرا چی؟گفت نه مگه پسرا کار میکنن؟گفتم شرمنده هروقت پسرا بلند شدن منم بلند میشم

یه بارم به لباس من گیر داد گفت این چه رنگیه؟گفتم اره میدونم خیلی قشنگه دوستش دارم.گفت این رنگ ها مناسب نیست.گفتم مناسب سن شما نیست برا من خوبه

نه من سر پا شدم خونه ی مامانم،ولی از کارش بدم میومد که نصف شب میومد تازه باید ازش پذیرایی میکردم،واق ...

میخوان مچ بگیرن

مادرشوهر منم میخوان شب نشینی چیزی بیان بی خبر میاد بیینه خونه چه وضعیه 😡