2777
2789
من یه بار خونشون بودم تازه نامزد کرده بودیم گفت دخترا برید شام رو آماده کنید فلانی پاشو فلانی پاشو.گ ...

خخخخ خوشم اومد

منم یبار مشکی پوشیدم گفت چرا همه ی لباسات مشکیه 

منم گفتم خب خوشم میاد حتما مادر 

نمیدونم چرا فوضولی نکنن میمیرن

میخوان مچ بگیرن مادرشوهر منم میخوان شب نشینی چیزی بیان بی خبر میاد بیینه خونه چه وضعیه 😡

بعید نیست من فکرم به اینجا نرسید،بیشتر فکر میکردم میخواد مزاحم استراحتم بشه.تازه یه دعوای حسابی هم راه انداخت بین من و همسرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ خوشم اومد منم یبار مشکی پوشیدم گفت چرا همه ی لباسات مشکیه  منم گفتم خب خوشم میاد حتما ما ...

حالا اینا از خداشونه من مشکی بپوشم ولی من قرمز و سبز و آبی و اینا می پوشم

ولی کلا دوست دارن دخالت کنن

حالا اینا از خداشونه من مشکی بپوشم ولی من قرمز و سبز و آبی و اینا می پوشم ولی کلا دوست دارن دخالت ک ...

اره کارشونه اهمیت نده جواب بده اما بعدش بگذر از مساله نذار حرفش اذیتت کنه

تا دلت بخواد منو چزونده و اشکمو درآورده ولی دلم نمیاد مثل خودش باشم...میدونم که اشتباهم هست.

اتفاقا چون جواب ندادی از خودت ضعف نشون دادی عزیزم اشتباست 

بعید نیست من فکرم به اینجا نرسید،بیشتر فکر میکردم میخواد مزاحم استراحتم بشه.تازه یه دعوای حسابی هم ر ...

منم همینطور بودم اوایل اما الان به هیچ وجه بخاطر اونا با شوهرم دعوا نمیکنم 

سعی میکنم با سیاست با شوهرم رفتار کنم

من مادر شوهرم خیلی گله ولی پدر شوهرم به همه چی کار داره لباس پوشیدن قیمت لباس رنگ خونه خلاصه به همه چی ،عید بود داشتیم میرفتیم بیرون من گفتم چقد هوا سرده گفت با اون لباسی که تو پوشیدی معلومه سردت میشه شوهرمم بهش گفت خودم گفتم اینجوری بپوشه دوست دارم.حالشو گرفت دلم خنک شد 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.
اوایل جواب نمیدادم دیدم خیلی داره پررو مبشه الان هرچی بگه دوبرابر جوابشو میدم

کار خوبی میکنی خدا شاهده من اوایل براش مث دخترش بودم اما الان یه حرفا و کارایی کرده تا قیامت دلم صاف نمیشه باهاشون

ميگف تو هيچ مناسبتي دامادام  نميان با ما  منم گفتم مگ پسراي خودت ميرن با خانواده زنشون ك دوماداي تو بيان با شما😒

ولي بميرم براي مامانم انقد مادرشوهر خواهرشوهرش اذيتش كردن و هيچي نگف مامانبزرگم فوت كرده ولي من حلالشون نميكنم خيلي اذيتش كردن

به نام قدرت مطلق الله