2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم نصیحتی ک آخرین تاپیکت کردی اول خودت انجام بدهی تراپیست برو

چرا عقده های خانوادگی ات رو تو تاپیک ها میریزی؟اون کسی که نیاز به درمان داره تو هستی نه منی که اومدم سوال پرسیدم 

اول یادبگیر موضوع چی بوده بعد نظر بده همینطوری الکی میای قضاوت میکنی خدا ریشه ات رو میخشکونه 

تو باید بریمن قصاوتی نکردمپستت قفل بود اینجا نطر دادمقصاوت شما کردیموفق باشی

خخخ شناختمت گزارش میخوری با چند تا کاربری مختلف همزمان دوستم اول شک داشت گفتم نه این نیست وای دلم برات میسوزه تا این حد عقده؟😂😂😂😂😂

چرا عقده های خانوادگی ات رو تو تاپیک ها میریزی؟اون کسی که نیاز به درمان داره تو هستی نه منی که اومدم ...

@niniyar‍ 

آبشون با همه ظاهرا جنگ دارن بهشون رسیدگی کنید که راحت فحاشی نکنن

@niniyar‍ آبشون با همه ظاهرا جنگ دارن بهشون رسیدگی کنید که راحت فحاشی نکنن

امیدورام به حق امام حسین بدترین بلاها سرت بیاد و خداوند تو زندگی جوری زمینت بزنه که هیچ وقت به ناحق قضاوت نکنی

@niniyar‍ آبشون با همه ظاهرا جنگ دارن بهشون رسیدگی کنید که راحت فحاشی نکنن

بعد فک کن این الان فکر میکنه شما و یه نفر دیگه و من که باهاش مخالفت کردیم هممون ی نفریم 🤣🤣🤣

خخخ شناختمت گزارش میخوری با چند تا کاربری مختلف همزمان دوستم اول شک داشت گفتم نه این نیست وای دلم بر ...

@niniyar‍ 

ایشون ادعا دادن من چندتا کاربری دارن

لطفا ای پی ها چک کنید 

تا ضایع بشن

بنطرم نصیحتی ک آخرین تاپیکت کردی اول خودت انجام بدهی تراپیست برو

@niniyar‍ 

نی نی یار لطفا ایشون رو افسار کنید و تاپیک رو بخونید من فقط اومدم سوال پرسیدم هرچی فحاشی بود به من کردن ممنونم

بعد فک کن این الان فکر میکنه شما و یه نفر دیگه و من که باهاش مخالفت کردیم هممون ی نفریم 🤣🤣🤣

@niniyar‍ 

این همون کاربره که قبلا هم گفتم تو تمام تاپیک های من فقط فحاشی میکنه لطفا افسارش کنید

تو باید بریمن قصاوتی نکردمپستت قفل بود اینجا نطر دادمقصاوت شما کردیموفق باشی

@niniyar‍ 

کوچک ترین نمونه ای از فحاشی کردن ایشون تو تاپیک های من لطفا افسارش کنید واقعا دیگه چقدر باید گزارش بزنم