2777
2789
عنوان

واقعا از شدت لوس بودنم بدم میاد😑

179 بازدید | 16 پست

واقعا دست خودم نیست 

چون توخونه پدرم با محبت شدید

پدر مادر بزرگ شدم

وحتی ازدواجم باعشق بود 

الانکه دختر دارم حس میکنم دخترم محبت بین من و شوهرم خراب کنه بااومدنش 

مدام از حالا خودم میخوام اماده کنم که اگر اینجور شد ضربه نخورم یه وقتاهم میگم طلاق بگیرم برم

میدونم افکارم بچه گانس ولی چون محبتی

بزرگ شدم تحمل بی محبتی شوهرم ندارم

و مدام میگن دختر اومد تو میری کنار تر یک قدم

واقعا دلم گرفت

ببخشید اگرم بچه گونه تاپیک زدم

نه بابا خاطرت جمع. اینقدر خودت هم عاشقش میشی که نخوای باباش از گل نازکتر بگه بهش

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره

اون بچه اصلا خودته، گوشت تنته، هر چی همسرت بهش محبت کنه، انگار به تو محبت کرده، مطمئن باش کنار که نمیری هیچ، عزیزتر هم میشی

من وقتی رابطه پسرم و شوهرم خوبه، لذت میبرم، کیف میکنم

چرت و پرتای دیگران رو ول کن

حرف مفت میزنن...بچه باعث می شه محبت همسرت بهت بیشتر هم بشه نگران نباش

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ربطی ندارهاون بچه اصلا خودته، گوشت تنته، هر چی همسرت بهش محبت کنه، انگار به تو محبت کرده، مطمئن باش ...

مرسی ازتو عزیزم قلبم اروم تر شد چون هنوز نیمده بچم

دارم خیال پر دازی میکنم