2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30792 بازدید | 545 پست
انشالا سال دیگه یه بچه تپلی بغل شوهرته .امیدت هیچوقت از دست نده خودمم سه سال انتظار کشیدم هر روز از ...

ممنونم ،خدادوشکر ک الان بچه دارین 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
۰/۹

عزیزم خدا بچتو برات نگه داره،امیدوار شدم منم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله به زودی زود بدون ای یو اف باردار بشید به حق این روزهای عزیز

منم برم حرم امام رضا واستون دعا میکنم ان شاالله🙏

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
ان شاالله به زودی زود بدون ای یو اف باردار بشید به حق این روزهای عزیز منم برم حرم امام رضا واستون د ...

مرسی عزیزم واقعا محتاجم ب دعا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم ...

مرسی ک لینکش رو گذاشتی

اسی با اجازت  دخترم تیرویید سه روزگیش ۶ بود گفتن مشکوکه رفتم آز داد دوباره شد ۱.۹. بعد ۲ ...

سلام منم مشکل شمارو دارم 

غربالگری اولش دخترم نرمال بوده حالا ازمایش دادم چون وزنش موقع تولد کم بود وزردیش طول کشید خوبشه الانم ازمایشش زده نرمال ولی دکتر گفت تی اس اچش درسته ولی یکیش لب مرزه برودوباره ازمایش بده 

موندم چکنم مدام بچرو ببری ازمایش اخه یچی ازش درمیادش 

این دکتر اینجور گف دکتر بیمارستان که دنیا امد اصلا ازمایش دومم لازم نمیدونس که این دکتر چون گف رفتم دادم 

خودن هم کم کاری دارم موندم چکنم 

بنظرت ببرمش دوباره ازمایش

مشكل ازشماست؟ مگه ماشين جوجه كشي هستيد اين چه تفكريه اخه

من خودم درگيرم اما برام قابل قبول نيست

اگر همسرم مشكل دار باشه ميرم دنبال حلش گريه نميكنم

عزيزم عين اينه كه بگي قديما با شتر ميرفتن سفر منم الان بايد بتونم نه الان سالهاست ماشين وهواپيما اختراع شده شايد با شترم بشه رفت اما همه نميتونن شما هم يكي از اونا كه نميتونن ميتوني از پيشرفت علم بهره ببري

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

توصه شخصی من اینه یه مدتی دکتر رفتنو ول کنی و زندگی آرومی داشته باشی. سنت خیلی خوبه و هنوز فرصت داری بنابراین خودتو ناراحت نکن و شوهرتو اسیر دوا دکتر هم نکن اگر خواستی اقدام کنی هم مدتی صبر کن تا هر دو تون آروم بشید

من اشک همسرمو دیدم دلم آتیش گرفت 

تو دعوا بهش گفتم پسره دهاتی

چون شهرستانیه

با چنان سوزی نگام کرد تو دلم بخودم هزار بار فحش دادم 

با اشک گفت به من گفتی دهاتی؟ حداقل از پسرای شهری شما غیرت و وجدانم بیشتره

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

منم برا تنظیم پریودم رفتم دکتر باورم نمیشه هنوز اصا انتظار نداشتم دکتر بهم گفت احتمالا لوله هات متورمن کلیم عفونت داشتم حتی گف ممکنه لوله هات نباشن کیست باشن ی ماه دگ باید برم دوباره ازمایش بدم خیلی میترسم از همه چی ..دعا کنید برام بگه مشکلت با داروها حل شده

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪