2777
2789
عنوان

دوست پسرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 76 پست
چجوری گیر نباشم بلاتکلیفی از هر چیزی بدتره همین امشب یکی از خاستگارامو رد کردم معلوم نیست این آقا تا ...

خواستگار رد کردن محض غلطه کسی خوشت اومد بگیر بعد پیر میشی و یه شوهر بد

خواستگار رد کردن محض غلطه کسی خوشت اومد بگیر بعد پیر میشی و یه شوهر بد

چون دوسش دارم رد کردم

از دیشب تا حالا بازم جوابمو نداده

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد عزیزمچیکار کردی

یه ساعت پیش دو بار زنگ زدم جواب نداد بعدش پیام دادم نگرانت شدم بازم جواب نداده الان دیگه واقعا میگم نکنه مشکلی براش پیش اومده نمیدونم تایم بیکاری این ارتشیا کیه قرار بوده امروز بازرس بیاد بازدید

یه ساعت پیش دو بار زنگ زدم جواب نداد بعدش پیام دادم نگرانت شدم بازم جواب نداده الان دیگه واقعا میگم ...

میفهمم خیلی سخته ها جواب نده

ولی واقعا ولش کن

اتفاقا تو پیگیری نکنی

اون با خودش فک میکنه عه کجاس چرا پیام نمیده

احساساتی که تو الان داری برا اون پیش میاد

میفهمم خیلی سخته ها جواب ندهولی واقعا ولش کناتفاقا تو پیگیری نکنیاون با خودش فک میکنه عه کجاس چرا پی ...

خب من میخام بفهمم مشکلش چیه اصلا اگه میخاد رابطه رو تموم کنه باید بدونم عروسکش نیستم که متنظرش بمونم رفتن و تموم کردن بهتر از بلاتکلیفیه 

با خانوادش در ارتباط نیستم ولی کاش بودم حداقل از داداشش می‌پرسیدم چشه چیکار میکنه

مطمئنم یه دردی داره ولی نهایت بیشعوریه که جواب ندی

نگفتی چن وقته با همین؟

داستان داره🤦🏻‍♀️

این آقا پارسال اومد خاستگاری من یعنی گفتن من اونموقع خوشم نمیومد ازش و کلا سرم درگیر درسم بود گفتم نمیخام و تمام دارم درس میخونم گذشت و من تو این یه سال زیاد دیدمش تو مهمونی خانوادگی ... اونم هی بهم نخ میداد کاری میکرد همش بهش فک کنم دم به دیقه تو اینستا بهم ریکوئست میداد خلاصه منم کم کم عاشقش شدم کاش نمیشدم بعد من اینستا فالوش کردم 

قبلا بلاکش کرده بودم ولی انبلاک کردمو ریکوئست دادم اونم قبول کرد و سریع فرداش اومد پی ویم خلاصه من میخام زندگیمو با تو بسازم و........

الان یه ماه میشه تقریبا با همیم

در عجبم پسری که اینقد پیچید پروپای من الان این چه رفتاریه

اره نهایت بیشعوریهولی حداقل یکی دو روز وقت بدههی بچسبی بهش بدتر دور میشع

اره دیگه پیام نمیدم بنظرت اگه تا یکی دو روز پیام نداد و هیچ عکس العملی نشون نداد چیکار کنم

اویزون بازی در نیار

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

داستان داره🤦🏻‍♀️این آقا پارسال اومد خاستگاری من یعنی گفتن من اونموقع خوشم نمیومد ازش و کلا سرم درگ ...

پس تایم کمی با همین 

یک ماه کمه

پس اصلا پیام نده

حتی اگر شد یه هفته

چون تو به اندازه خودت نگران شدی

پیگیرشم شدی تا الان 

بذار خودش حرکتی بزنه