2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30795 بازدید | 545 پست
مطمئنم علت اصلی نتیجه گرفتن خواهرتون بعد از لطف و خواست خدا, بیخیالی و آرامشش توی اون مقطع بوده. واق ...

دقیقا دکتر خواهرمم همینو گفت، گفت از نظر پزشکی احتمال بارداری طبیعی براش صفر بوده، ولی بیخیالی و آرامشش باعث شده باردار بشه، البته ما همه رو لطف خداوند میدونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چیکار کنم اگه شوهرم خسته بشه 😭میره یه زن دیگه میگیره با این خانواده شوهری که من دارم حتما بهش میگن زن دوم بگیر

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

تاپیکت رو کامل خوندم ، خیلی ناراحت شدم، انشاالله خدا به حق همین ماه عزیز و این دلهای پاکی ک برات دعا کردندبزودی کمکت کنه و مامان بشی

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

عزیزم امیدوارم اشک شادیشو ببینی از این به بعد

خدایا حکمتتو شکر

ماها رو بدجوری داری امتحان میکنی😔😔

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دکترا به خواهر منم کفته بودن باید آی وی اف کنه ولی اثلا زیر بار نرفت و کلا ولش کرد، الان دومین بچش 6 ...

خداروشکر امیدوار شدم و خوشحال

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
من چیکار کنم اگه شوهرم خسته بشه 😭میره یه زن دیگه میگیره با این خانواده شوهری که من دارم حتما بهش می ...

نترس عزیزم خدا کمکمون میکنه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
با تاپیکت خیلی گریه کردم... ان شاالله خدا کمکت میکنه عزیزم. از طریق طب سنتی حتتتما پیگیر شو زودتر نت ...

بله حتما پیگیری میکنم ،پناه ب خدا 

تاپیکت رو کامل خوندم ، خیلی ناراحت شدم، انشاالله خدا به حق همین ماه عزیز و این دلهای پاکی ک برات دعا ...

ممنون عزیزم 

الهی که به زودی طبیعی باردار شی .عزیزم روحیتون از دست ندین چون ذخیرت پایینهivf کن و انشالا راحت بچه دار شو اینم بلاخره یه راهشه.دوست منم ذخیرش پایین بود ivfکرد باردار شد

الهی که به زودی طبیعی باردار شی .عزیزم روحیتون از دست ندین چون ذخیرت پایینهivf کن و انشالا راحت بچه ...

ممنونم ،بله تصمیم گرفتم برم ای وی اف