بخاطر مشکل بچه دار نشدنمون امشب وقتی من از مطب دکتر برگشتم و گفتم نظر این دکتر هم مث بقیه دکترا ب آی وی اف هس شوهرم هیچی نگفت ،تو ماشین بودیم اون رانندگی میکرد بعد از نیم ساعت ک دیدم ساکته ی لحظه نگاش کردم دیدم اشکه ک از چشاش میریزه،خیلی دلم شکست ،بخدا توی این 7 سالی ک با همیم من اولین باره ک اشکای شوهرم رو دیدم ،فهمیدم چقد دلش سوخته ک نتونسته جلو اشکاشو بگیره ،خدا همچین روزایی رو برا هیچکس نخواد
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
مطمئنم علت اصلی نتیجه گرفتن خواهرتون بعد از لطف و خواست خدا, بیخیالی و آرامشش توی اون مقطع بوده. واق ...
دقیقا دکتر خواهرمم همینو گفت، گفت از نظر پزشکی احتمال بارداری طبیعی براش صفر بوده، ولی بیخیالی و آرامشش باعث شده باردار بشه، البته ما همه رو لطف خداوند میدونیم
دکترا به خواهر منم کفته بودن باید آی وی اف کنه ولی اثلا زیر بار نرفت و کلا ولش کرد، الان دومین بچش 6 ...
خداروشکر امیدوار شدم و خوشحال
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
من چیکار کنم اگه شوهرم خسته بشه 😭میره یه زن دیگه میگیره با این خانواده شوهری که من دارم حتما بهش می ...
نترس عزیزم خدا کمکمون میکنه
با تاپیکت خیلی گریه کردم... ان شاالله خدا کمکت میکنه عزیزم. از طریق طب سنتی حتتتما پیگیر شو زودتر نت ...
بله حتما پیگیری میکنم ،پناه ب خدا
تاپیکت رو کامل خوندم ، خیلی ناراحت شدم، انشاالله خدا به حق همین ماه عزیز و این دلهای پاکی ک برات دعا ...
ممنون عزیزم
الهی که به زودی طبیعی باردار شی .عزیزم روحیتون از دست ندین چون ذخیرت پایینهivf کن و انشالا راحت بچه دار شو اینم بلاخره یه راهشه.دوست منم ذخیرش پایین بود ivfکرد باردار شد
الهی که به زودی طبیعی باردار شی .عزیزم روحیتون از دست ندین چون ذخیرت پایینهivf کن و انشالا راحت بچه ...
ممنونم ،بله تصمیم گرفتم برم ای وی اف