2777
2789
عنوان

دوست پسرمممم

741 بازدید | 61 پست

دیشب که جوابمو نداد امروز صبح زنگ زدن گفت ۸ خوابیدم منم گفتم خوبه زنگ زدم ببینم زنده ای و قطع کردم

الانم پیام دادم باز جواب نداد بنظرتون زنگ بزنم الان؟

نگید ولش کن چون دارم وقتمو انرژیمو احساسمو صرفش میکنم حق نداره اینجور به بهانه خستگی و کار بی توجه باشه بهم

بنظرتون زنگ بزنم ، احتمالا الان خوابه ارتشیم هس

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد پروعه😐

محلش نده تا خودش بیاد خب بد عادت نکنید پسرارو

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اگه کار همیشش نیس بیخیالخستس لابد

کار همیشش نیست ولی مثه چی مغرور و سگ غروره 

فردا اگه زنگ بزنم رابطه یا واسه همیشه تموم میشه یا یه چیز دیگه

نه یه مدت بیخیالش شو ببین پیگیرت هست یا نه!

خاک تو سرم نشه که نمیتونم امشب هر کااااااری کردم نتونستم نشد این قلبو باید خاکش کنن

خوب وقتی میدونی خوابهه دیوونه ای خودتو کوچیک کنییمن فقط یه چیز میدونم اینکه زیاد حساست و توجه نشون ب ...

خب بزارم اینقد بهم بی توجه باشه چون فهمیده دوسش دارم اذیتم میکنه 

وقت و انرژی بزار ولی احساس نه 

خیلی دقت کن احساستو خرجش نکن که اگه یه روزی گذاشت و رفت بد جور ضررمیکنی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خب بزارم اینقد بهم بی توجه باشه چون فهمیده دوسش دارم اذیتم میکنه

هیچ وقت نباید احساستو بهش بروز بدی اگهه صدبارم گفت دوست دارم عاشقتم تو یه بارم نگو دوست دارم به یه منم همینطور بسنده کن 

ذات نر جماعته وقتی بفهم یه ارزش و جایگاهی دارن قدرشون نمیدونن