2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30792 بازدید | 545 پست
خواهر گلم انگار گذشته خودم داره تکرار میشه  ۶ سال پیش بعد از یه سقط که داشتم و آزمایشها و ...

خداروشکر با شنیدن همچین خبرایی من واقعا امیدوار میشم و خوشحال،توکل ب خدا

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب طبیعیه داره بزرگ میشه من اولایه بارداری میرفتم از جنینم بزرگتر بود دکتر سونو همینجور میموند چجور ...

خداباهات بوده عزیزم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
خواهرمنم ۶سال پیش گفته بودن نمیتونه نینی دار شه..چند بار رفت کاشت نمیدونم از چه نوعش بود ..نگرفت و د ...

الهی شکر عزیزم خدا براتون نگه داره نی نی ها رو ،خدا کنه برای ما هم معجزه اتفاق بیفته بخدا بیشتر از خودم دلم برای شوهرم میسوزه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

من دیگه اینقد نذر و نیاز کردم اینقد رو زدم به ائمه دیگه روم نمیشه .نه خدا نه ائمه اطهار هیچ کدوم نگام نکردن دیگه نا امید شدم 

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏
ان شاءالله ک بزودی رود دامنت سبز بشه . مشگل از همسرته🤔 چند سالته

مشکل از منه ،26 سالمه

خیلی ناراحت شدم عزیزم با اینکه من مجردم ولی 1 لحظه صحنه را تصور کردم چقد دردناک بود

صبحا جفتتون شیر و عسل بخورید و نیمروهم با پیاز زیاد بخورید 1مدت

چله عاشورا آیت الله حق شناس را حتما انجام بده مطمئنم امام حسین دست خالی ردت نمیکنه.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من چله زیارت عاشورا گرفتم همزمان چله نماز شب گرفتم همزمان توسل بهدعلی اصغر هم گرفتم. خودم.برا علی اصغر لالایی میخوندم.و گریه میکردم و بجای مادرش اشک میریختم و از مادرش هم.توسل گرفتم

مشکل ایمنی با قرص حل نمیشه؟

فعلا اسپرین داده تا بخورم اما گفته به محض اینکه ازمایشم مثبت شه باید مراجعه کنم تا امپول زیر پوستی بزنم که سقط نشه تقریبا تا اخر بارداری باید امپول بزنمو قرص بخورم.دیگه واقعا درمانده شدم اشک چشامم خشک شده اینقد که گریه کردم 

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏
 مشکل از منه ،26 سالمه

پس راه درمانت راحت تر میشه . موفق باشی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم