2777
2789

من خیلی بچه بودم که بابام فوت کرد اونقدر بچه بودم که حتی چهرش به زور یادم میاد و اونموقع اصلا نمیدونستم مُردن یعنی چی ... دوست پسر هم تا حالا نداشتم ، چند تا بودن ولی من متاسفانه رد کردم 

کاش رد نمیکردم همش با خودم میگم اگه رد نمیکردم شاید الان یکم شادتر بودم تو تنهایی ها حال بدیام شاید اون ی دلیلی واسه انگیزم و امیدم برای ادامه زندگی و حال خوبم باشه ...

با فامیلامون قطع ارتباطیم تقریبا، با هیچ مردی هم برخود آنچنانی نداشتم مگر در حد کار و درس ( منظورم محیط کار و تحصیلی ) 

البته اینم بگم اون پسرایی که رد کردم و باهاشون تو رابطه نرفتم ی دلیل هم داشت اینکه من هیچ شناختی از مرد جماعت نداشتم و ندارم و نمیدونم چطوری باهاشون رفتار کنم و برگ تو رابطه 

شاید واستون خنده دار باشه ولی از خلاق مردا خیلی سطحی شناخت دارم .... 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

من اصلا محبت مردا نمیدونم چجوریه اصلا برام تعریف نشدش انگار

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا هم خیلی به ازدواج فکر میکنم ولی خودم دوست ندارم ازدواج کنم ، ولی انگار کمبود محبت دارم که این فکرا میاد سراغم 

شما چ فکری میکنید ؟

منم برادر و پدر دارمولی محبتی ندیدمامیدوارم یه آدم خوب و واقعی قسمتت بشه

انشالله قسمت هردومون 

من ی ناپدری سنگدل هم دارم دیگه بدتر شد این احساساتم 

بدجور ضربه خوردم ولی متاسفانه همیشه تحمل کردم 💔

همه مثل هم نیستن بعضیا محبت وتوجه کنی پررو میشن بعضیا سخت بگیری در میرن، خیلیا بی بند وبارن، بی کار وبی عارن، مشکل مالی دارن، خانواده کنترل گر دارن، خلاصه باید بری تو رابطه جدی تا بشناسی هر کی یه جوره

انشالله قسمت هردومون من ی ناپدری سنگدل هم دارم دیگه بدتر شد این احساساتم بدجور ضربه خوردم ولی متاسفا ...

درک میکنم البته نه قسمت ناپدری سنگدل رو

ولی امیدوارم کسی سرر اهت باشه که محبت اش واقعی و درک و شعور باالا داشته باشه و نازت رو بکشه

درک میکنم البته نه قسمت ناپدری سنگدل روولی امیدوارم کسی سرر اهت باشه که محبت اش واقعی و درک و شعور ب ...

انشالله واقعا اینو از ته دل میخوام 

از همون بچگی احساس می‌کردم هیچکی منو درک نمیکنه و اونطور که باید بهم آرامش بدن  نمیدن .... امیدوارم دیگه از این به بعد خدا برام بسازه و اون آدمو سر راهم قرار بده

انشالله واقعا اینو از ته دل میخوام از همون بچگی احساس می‌کردم هیچکی منو درک نمیکنه و اونطور که باید ...

به امید اینکه خدا ی ادم خوب سرراهت قرار بده نشین خودت هم باید تلاش کنی مردا رو بشناسی قبل ازدواج چشمات باز کنی تا بعدش براحتی چشمات ببندی 

اومد خدا ی بی وجدان سرراهت گذاشت بفهمی چطور از پسش بربیایی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

به امید اینکه خدا ی ادم خوب سرراهت قرار بده نشین خودت هم باید تلاش کنی مردا رو بشناسی قبل ازدواج چشم ...

اره عزیز دلم دقیقا 

البته از بین مردای ما فقط چند نفر دیدم نامرد از آب در اومدن یکمم میترسم از مردا 

اره عزیز دلم دقیقا البته از بین مردای ما فقط چند نفر دیدم نامرد از آب در اومدن یکمم میترسم از مردا

نترس مرد خوب هم زیاده 

به این دید نگاه کن تا مرد خوب سرراهت بیاد به هرجی فکر کنی همون میشه 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

نترس مرد خوب هم زیاده به این دید نگاه کن تا مرد خوب سرراهت بیاد به هرجی فکر کنی همون میشه

👍🙏🏻💜