2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30789 بازدید | 545 پست
برای من 0.01 مثل جوک میمونه 

چند سالته؟من ۲۵ سالمه پارسال دادم ۲/۴ بود شش سالم هست ازدواج کردم و بچه نمیخوام حداقل تا دوسال دیگه،خیلی میترسم زمانی که بچه نخوام نشه،از یه طرف الانم شرایط ندارم تو خانواده مادری هم یائسگی زودرس داریم خدا به دادم برسه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟من ۲۵ سالمه پارسال دادم ۲/۴ بود شش سالم هست ازدواج کردم و بچه نمیخوام حداقل تا دوسال دیگه، ...

عزیزم 2/4 یعنی شما سالم سالم هستی..  الحمدلله 

بشدت سعی کن بچه دار شدن را عقب نندازی اما تا زمانی که روحی و جسمی و مالی اماده شین حتما مراقب خوراکت باش فست فود را حذف کن.  گرمی جات به اندازه مناسب بخور.  ورزش کن وزنت را کنترل کن .

من 33 سالمه اما کمتر از دو ساله ازدواج کردم.  اصن پیشگیری نکردیم.  چند ماه بعد ازدواج فهمیدم که مشگل دارم.  و الان 10 ماهه پریود نشدم

زیر نظر طب سنتی هستم اما امید زیادی از نظر فیزیکی نیست فقط امید به خدا

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اره عزیزم واقعا هزینه ها زیاده ولی چاره چیه؟برا منم هزینش زیاده ،من پیش رستمی رفتم پیش مددی هم رفتم ...

ممنون عزیزدلم انشالله خدا از زبونت بشنوه.اگه میتونی برو بیمارستان زینبیه هزینت کمتر میشه دولتی هستش بیرون خصوصیا خیلی گرون ظلمه درحقمون بخدا

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

امیدم ب خداست ،من با هر بار شنیدن خبر بارداری خانمای منتظر انگار ک خدا ب خودم بچه داده ،خیلی خوشحال ...

سلام عزیزم من خودمم انتظار نی نی  کشیدم میدونم چ سخته ولی عمه خودم باردار شد بعد پونزده سال بیچاره از دکتر رفتن خسته شده بود ولی مداوم چندسال رفت باشگاه سعی کن ورزش کنی باور کن ورزش بدنتو اماده تر میکنه پریود میشی منم خودمم تو خونه ورزش میکنم بخصوص پایین تنمو ببشتر تکون میدم خوابیده حرکته پا میرم

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗