2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
خدایا منو بخور...یسری اصلا تعریف استقلالو نمیدونم...تعریف شاغل بودن! مثلا من میرم حال وهول میکنم شوه ...

منظورتون از هال و هول اگه خونه داریه که حرفی ندارم😶

اگه دید ما به خونه داری هال و هول باشه همون بهتر که اسم خونه دار رومون نباشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دل ولی به نظرم هدف درس پیدا کردن شغل نیس .شاید حالا کسی هدفش این باشه .ولی از نظر من هدف درس رش ...

میدونم چی میگی

منم نظر تو رو دارم

ولی میگم اگه قراره خونه دار صرف بشیم درس هم نخونیم بشینیم کارای هنری بکنیم فقط

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خدایا منو بخور...یسری اصلا تعریف استقلالو نمیدونم...تعریف شاغل بودن! مثلا من میرم حال وهول میکنم شوه ...

مثلا فقط خونه داره رو نمیفهمم

اگه کسی هم خونه دار باشه هم معلم یا خونه دار باشه و پرستار یا هر عنوان شغلی دیگه ای بهش اضافه بشه . کافیه؟

توی خونه داری هم میتونه  هزاران هنر و ارزش وجود داشته باشه.

خانم خونه داری که به همسرش کمک میکنه تا شغل بهتر و مفید تری داشته باشه.. کارشو گسترش بده و چند نیروی دیگه رو هم بتونه استخدام کنه.. این هم به نظر من عنوان کارآفرین رو داره. وفقط خونه داری صرف نیست..  خیلی خیلی مزایا هم ممکنه در دل خونه داری باشه. (که در اشتغال هم ممکنه باشه)

نه عزیزم من نمیگم زنه خانه دار همش بیکار میمونه منظورم از کاره مفید چیزی بجز کارای خونست من خودم ب ...

خونه داری میتونه تکراری نباشه و تنوع و خلاقیت و تفکرات و برنامه های نو هم داشته باشه.. مساله اینه که چقدر روش تمرکز کنیم و چقدر اهمیت بدیم.

عزیزم تو خونه نشستن و غصه خوردن ؟ این تنها کاری نیست که زن خونه دار میتونه انجام بده. قناعت و مدیری ...

اينا لازمه ولي كافي نيست زن ميتونه گاهي تو مسائل اقتصادي هم كمك كنه اگر لازم شد

ديگران راقضاوت نكنيم.

به نظر من اگه زن شاغل به کارش علاقه داشته باشه و کارش هم تمام وقت نباشه و بتونه به موقع استراحت هم بکنه و از زندگیش لذت ببره، شاغل بودن خوبه..من خودم شاغل بودم اما اصلا به کارم علاقه نداشتم با اینکه حقوقشم بد نبود اما نمیتونستم تحملش کنم..استرس شغلیم خیلی زیاد بود..الانم خانه دارم اما دلم میخواد که یه کار نیمه وقت خوب بدون فشار و استرس داشته باشم..که اونم به سختی پیدا میشه..😢

واقعا چرا فکر میکنن خانه دارها حسودیشون میشه وکمبود دارن چراواقعا😐😐😐😐🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

والا من که یه مدت کارمند بودم همه ی همکارام به خانمای خانه دار حسودی میکردن..بعضی شغلا واقعا فرسایشیه..بیچاره ها همشون زودتر از سنشون پیرشده بودن و اصلا حوصله رسیدگی به خودشونو و بچه هاشونو نداشتن..تازه اکثرا هم مجبور بودن تمام پس اندازشونو بدن به شوهرشون و زندگیشون..اکثرشون میگفتن شاغل بودن زن،مرد خونه رو پر توقع میکنه..درسته یه سری مزایا هم داره و ادم زودتر پیشرفت میکنه اما نهایتا میبینی سی سال کار کردی  و هیچی واسه خودت نداری و عمرت به راحتی تموم شده  و هیچی از زندگی نفهمیدی..

من شاغلم و شغلم پاره وقته از ساعت ۸ صبح تا ۱۲/۵ ظهر میام خونه ناهارمو میزارم بعد همسرم میاد همیشه ب ...

ساعت کاریه شما خیلی خوبه..ولی اکثر شغلا حتی نیمه وقتا معمولا تا ساعت سه و چهار هست که دیگه جونی واسه زن نمیمونه..

عزیزم من هیچوقت شاغل نبودم و دوس ندارمم باشم. بنظر من جای زن تو خونس کار کردن توخونه ، شام ناهار گ ...

خانومی کلی مورد هم دیدیم که تو منزل و تو بغل شوهر به غریبه پیام دادن و خیانت کردن.

امیدوارم واقعا قصدت توهین نبوده باشه هرچند که در نهایت توهین بزرگی به خانومای شاغل من جمله من کردی

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
خانومی کلی مورد هم دیدیم که تو منزل و تو بغل شوهر به غریبه پیام دادن و خیانت کردن. امیدوارم واقعا ق ...

واااا مگه من جمع بستم

نوشتم یه سریا واسه کار کردن شاغل نشدن

الانم همینو میگم

شما چرا ب خودت میگیری

بله خیلیا هم هستن تو خونه با وجود همسر و 10 تا بچه دارن حیانت میکنن ... من شخص خاصیو نگفتم ک ب شما برخورده

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤