2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
واقعا چرا فکر میکنن خانه دارها حسودیشون میشه وکمبود دارن چراواقعا😐😐😐😐🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

دوست عزیزم من نگفتم خانه دارها کمبود دارن یا حسودی میکنن گفتم دوطرف بنابه شرایطشون زندگیشونو اداره میکنن پس دلیلی نداره حسودی کنن و نمیکن هرکس داره از طرز فکر خودش دفاع میکنه من خودم خانه دارم

دوست عزیزم من نگفتم خانه دارها کمبود دارن یا حسودی میکنن گفتم دوطرف بنابه شرایطشون زندگیشونو اداره م ...

نه شمارونگفتم اون کاربرو گفتم که توپید و کل خانه دارها رو بانهایت بی ادبی زیر سوال برد

جسارت نشه عزیزم😊

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من اگه چند میلیونم بدن راضی نیستم برم سر کار . پس شوهرا چی کارن. من برا هر روزم برنامه ریزی می کن ...

دقیقا درسته

اما کسایی که با این کامنت شما مخالفت میکنن.. معنی حرفاتونو کامل متوجه نمیشن

مثلا تفریح و باشگاه و این چیزا رو فکر میکنن فقط همینه

یه سری ارزش ها هست که اثباتشون له لحاظ کلامی سخته.. معنا درگیر ظاهر الفاظ میشه

😊😊😊

بستگی به روحیه خانم داره... و هرکدوم مزیت ها و معایب خودش رو داره...

من خودم روحیه استقلال طلبی دارم و اصلا نمیتونم تصورش رو بکنم که بخام بمونم خونه... چون میدونم بمونم خونه حوصلم سر میره و اونوقت انتظارم از شوهرم هزار برابر میشه که همش باید منتظر باشم منو ببره اینور اونور.... خانم ها هم که همینجوری که شاغلن و مشغله دارن بازم هزار تا فکر میکنن دیگه چه  برسه به اینکه بیکار باشن... من خودم چند روز بخام بیکار خونه باشم اصلا حس افسردگی بهم دست میده...

اینایی که میگم شاید برای همه صادق نباشه...

زنی که شاغل باشه و شغلش رو دوست داشته باشه به نظرم از لحاظ روحی قوی تره، کمتر به مسایل حاشیه می پردازه، استقلال داره، و آداب معاشرت قوی تری خواهد داشت.

البته به نظرم مهمه که شغل زن اول اینکه ساعت کاریش زیاد نباشه، دوم اینکه محیط خوبی داشته باشه، سوم اینکه شغل مورد علاقه ی خانم باشه...

چون شغلی که صرفا بخاطر حقوق باشه خیلی سخته و فشار روحی  و  روانیش زیاده...

خانم های خانه دار هم زمان بیشتری برای استراحت دارن، برای اینکه بتونن به خودشون برسن، به زندگی برسن...

البته من طبق تجربه از اطرافیان و دوستانم دیدم که کسایی که شاغلن فعال ترن یعنی قدر وقت رو میدونن... یعنی خانمی که ظهر میرسه خونه دیگه میبینی از شب قبلش ناهارش رو میزاره تا میرسه خونه ناهارو داغ میکنه ، حمومشو میره، بعد میاد استراحت میکنه و برای لحظه لحظه ی وقتش برنامه ریزی میکنه...

ولی خانم خونه دار اگه برنامه ریزی نداشته باشه تا ظهر که میخابه بعدشم که بیدار بشه کسله و همش به این فکر میکنه که وقت هست و هی کارهاشو به زمان های بعد موکول میکنه... بعدم امکان داره بعد مدتی احساس کنه که هیچ پیشرفتی توی زندگیش نداره، هیچیکی به فکرش نیست و ...

بازم بستگی به روحیه زن داره که کدوم رو انتخاب کنه....

خداروشکر که پاک شد فکر کنم نی نی یار پاک کرده

کی پستش رو پاک کرد؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
زن وظيفه نداره ولي وقتي مرد نميتونه از پس هزينه ها بربياد و مستاجرن و كلي مشكل دارن واقعا درك نميكنم ...

عزیزم تو خونه نشستن و غصه خوردن ؟ این تنها کاری نیست که زن خونه دار میتونه انجام بده.

قناعت و مدیریت و حفظ گرما و آرامش خونه و کارای بسیار مفید دیگه رو هم یک زن میتونه انجام بده (فکرکنم از قلم انداختی)

خانه دار بودن بهتره شاغل بودن زن اذیت میشه من خودم شاغل رسمی ام دلم نمیاد ولش کنم ولی حسرت خانه دار ...

آره عزیزم. خسته میشی. کاش وقتت بازتر باشه. 🌷 روحیه خانم هم مهمه. بعضی ها با محیط کاری روحیشون خیلی سازگار نیست. 

مگه میشه زن فقط خونه دار باشه من الان دو تا دختر دارم خودم شاغل نیستم دخترامم اگه قرار باشه خو ...

عزیز دل ولی به نظرم هدف درس پیدا کردن شغل نیس .شاید حالا کسی هدفش این باشه .ولی از نظر من هدف درس رشد فکری آدمها و زیاد شدن علم و اندیشه شونه در راستای تمدن سازی .چون ممکنه اگر هدف من و شما فقط کار باشه ،خب بعدا کار پیدا نشه ولی اگه علم و درس رو برای خودش دوست داشته باشیم،رشد فکری میکنیم .الان طبق آمار دیپلمه ها بیشتر از تحصیل کرده ها شغل دارن .

البته نظر شما هم محترمه برام

سلام 🌷

من قبلا شاغل بودم الان خانه دارم دوس دارم شاغل باشم اما چون نیاز مالی ندارم تن به هر کاری نمیدم. هر کاری منظورم کارای کثیف نیست منظورم کاراییه که به شرایط زندگی یا روحیه من نمیخوره. یه عده میگن منشی زن مجرد رو واسه فلان کار میخوان نخیر این یه باور غلطه که افرادی با تفکرات ضد زن دارن تو جامعه ترویج میدن تا شما دیدتون نسبت به بقیه بد بشه .کارفرماها منشی مجرد میخوان که یه روز نگه 2 ساعت زودتر برم مهمون دارم... فردا رو نمیام اثاث کشی دارم... امروز نمیتونم بیام بچم مریضه...منشی مرد نمیارن چون منشی مرد خیانت میکنه کارو میدزده میبره به کس دیگه میده درصد میگیره.اگه واقعا کار کردن در توانتون هست و علاقه دارید نذارید با این حرفا شما رو خونه نشین کنن. موفقیت زنان اطرافتون رو تحسین کنید اونا در واقع دارن راه رو برای شما و دختراتون هموار میکنن.  اینکه جاری یا خواهر شوهر شما شاغله فخرفروشی میکنه یا به شما طعنه میزنه نباید باعث بشه شما تبدیل به یه موجود ضد زن بشید.

خوب اگه من وامثال من  بشینیم توخونه و به قول شما جامعه رو به گند نکشیم وقتی امثال شما میان و تق ...

من با این نظر موافقم

شغل هایی که وجود یک زن براش ضروریه. آفرین درسته. به نظر من خانم ها ارزش این رو دارن تو جایگاه درستی از مشاغل قرار بگیرن.

متاسفانه اکثر شغلهای دیگه ای که برای خانم ها درنظر گرفته میشه رو مردها هم میتونن انجام بدن اما بخاطر پیشنهاد حقوق پایینتر، خانم ها رو کاندید میکنن🌷🌷